Dobbelt nyhed hos herrerne

Aarup BK Håndbold
19. mar. 2024

Vi er stolte over at kunne præsentere Peter Due som ny cheftræner for vores bedste herrehold. Peter kommer til efter en succesrig sæson i GOG, hvor hans damer, Gudme HK, har braget igennem 2. Division, som nu er resulteret i en oprykning til 1. Division. En række hvor han tidligere har stået i spidsen for førnævnte samt HC Odenses U19, så det er en erfaren træner, som tager over i Aarup BK i næste sæson.


Om skiftet udtaler Peter Due selv:

”Efter 10 år på damesiden med divisions-håndbold i Stjernen, HC Odense og Gudme, havde jeg et stort ønske om at prøve mig af på herresiden. Det set-up og projekt som Aarup BK præsenterede for mig, synes jeg godt om, og da jeg kunne mærke, at det var et gensidigt match, var jeg ikke i tvivl. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og lære drengene at kende”

I forlængelse med præsentationen af den nye cheftræner, kan vi også løfte sløret for, at Oliver Flöche Boesen overgår til en rolle som sportslig leder for hele seniorafdelingen, hvor han skal varetage det stigende antal opgaver, der er i at drive to divisionshold samt en stor og voksende seniorafdeling. Han vil også fungere som træner for de resterende herre-seniorhold.


Om tilgangen af Peter Due siger Oliver Flöche følgende:

”Det er fantastisk, at vi kan tiltrække en træner af Peters kaliber til Aarup BK. Jeg har kendt til Peter siden min tid i GOG, og han er ekstremt vellidt, har et flot håndbold-CV og passer som type perfekt ind hos os. Peters gode energi smitter, og jeg tror meget på, at han kan være med til at fortsætte den flotte udvikling, som herrerne har gang i. Fra mit eget perspektiv er jeg glad for, at vi kan udbygge organisationen samt få flere kompetencer og gode mennesker til at bidrage til at løfte projektet. Derudover vil jeg gerne sige tak for den støtte, som min stab og jeg har oplevet i tiden hos førsteholdet”.


Forza Aarup

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner