DIU samlinger i maj og juni

Odense Ishockey Klub
8. jun. 2022

- af Anders Holst

Der har heldigvis været godt gang i samlingerne for en række landshold og unionshold de sidste uger. Og heldigvis er der is i flere haller, hvilket gør at spillerne på flere landshold for is under skøjterne – og ikke blot har fys samlinger.

Flemming Green – ny U18 landstræner i DIU – samlede årgang 2005 i maj måned til øst/vest fys samlinger og et indtryk af de drenge han skal arbejde med kommende sæson. Oskar Grossmann (2005, D) deltog fra Odense.

Senere i maj var der samling for de kommende U16’ere og her deltog Asbjørn Woller (MM), Karl Hellsten (FW), Lauge Qvortrup (FW), Nikolaj Bilenko (FW) samt Albert Grosmann (FW). Alle årgang 2007. Oliver Jensen (D) var forhindret.

Henover Kr Himmelfart og en uge frem var senior kvinderne for første gang samlet under den nye landstræner Bjørn Edlund. Samlingen indeholdt 2 kampe mod Sverige (1 – 4 og 2 – 4) samt sitræninger og mulighed for at prøve nye konstellationer af. Mille Jensen, Maria Peters, Michele Brix og Julie Oksbjerg deltog med landsholdet.

Mandag den 06.06. var der indkaldt til U18 samling for kvinder. VM for denne gruppe ser endeligt ud til at blive gennemført (og er programsat til 05. – 11.09 i Østrig). Frederikke M Andersen (2004, FW) samt My Lau (2006, FW) er del af bruttotruppen. Olivia Olesen (2009, FW) var inviteret med på samlingen.

Lørdag den 11.06. mødes U17 vest til samling med fysiske tests på dagsordenen. Udtagne spillere fra OIK er Laust Oxenvad (FW/D), Oliver Kristensen (D) samt Markus Jakobsen (D). Ny landstræner er Søren Dencker.

Fra 10. – 12. samles en U20 trup i Østerbro under Jens Nielsen. Det bliver en af hans første muligheder for at se spillere fra årgang 2003 og ned til årgang 2006 an. Malte Kej (2003, FW), Philip Rafnsson (2003, FW) og Jonas Jakobsen (2004, D) er indkaldt til denne samling. Samlingen indeholder både is og fys.

 

Vi ønsker alle held og lykke med samlingerne!

Bring fokuspunkter og kravene om forbedring med hjem i foreningen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner