Dit fremmøde gør en forskel for os frivillige - kom og lyt og sig din mening

Egedal Floorball Klub
6. mar. 2024

Der er generalforsamling på mandag i Stenløse. 

Der vil være mad.

Generalforsamlingen foregår i mødelokalet på 1.sal på mandag i Stenløsehallen. Kl. 18.00-20.00.

Generalforsamlingen er en mulighed for at møde din bestyrelse og sige din mening. Det kan man selvfølgelig altid gøre, men her er det endnu mere oplagt. 

Ingen bliver tvunget eller lign. til at tage en opgave eller melde sig. Men kom og hør, hvad vi laver og gerne vil for fremtiden både på de enkelte hold og klub som helhed. 

Vi har en mulig ledig plads i bestyrelsen. 

Allan vil gerne give sin plads i bestyrelsen til en anden. 

Vi er en god gruppe med en god stemning. 

Vi vil sætte pris på et bestyrelsesmedlem som vil indgå i dialog og sparring. Du skal ikke nødvendigvis påtage dig opgaver udover ansvaret ved at sige din mening til mødet og i chatten/Messenger eller på tlf. 

Vi ser gerne at herrerne eller ungdom får en repræsentant i bestyrelsen. Lige nu er de ikke direkte repræsenteret. 

Vi står overfor et kommende arbejde med at identificere vores opgaver og få dem delt ud - så vidt muligt på hænder uden for bestyrelsen. Vi har været mindre gode til at få hjælp til stort som småt. Hvis du tilmelder dig til bestyrelsen, så vil det automatisk betyde, at Allan kan træde ud og fokusere mere på andet i klubben.

Vi er nemlig sårbare i det daglige arbejde udenfor bestyrelseslokalet. Så, hvis du ikke har lyst til bestyrelsesarbejdet, så overvej at tilbyde din hjælp på anden vis. Holdleder for ungdom? Assistent for ungdom? Festudvalg for dit eget hold? Ungdomsudvalg? Eller?

Hvis du tilbyder din hjælp et sted, så kan det frigøre kræfter fra andre til andet. 

Ingen af delene

Hvis du ikke er til bestyrelsesarbejde eller andet, så opfordrer jeg dig alligevel til at møde op og vise din støtte til os - det betyder så meget for os!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner