Der blev gået til den på Vestegnen

HGI Bordtennis
2. jun. 2019

I denne weekend afholdtes Vestegnens Stævne i Brøndby, og naturligvis var HGI Hillerød Bordtennisklub repræsenteret, og flere af vore spillere endte på podiet.

Veloplagte Hillerød spillere (Foto: Jacob Hyrdum)

Mikkel Wilken, Christian Hyrdum, Emil Thais Christesen og Marcus og Mathias Jensen  var vore spillere som melder tilbage om et hyggeligt og velafviklet stævne.

Der var mulighed for at spille både single og double, og far og søn, Mathias og Marcus, dannede da også et stærkt  match og nåede helt til semifinalen, efter i kvartfinalen at have besejret Jeppe Okkels og Kasper Jacobsen (begge Roskilde) sikkert 3-0.  I semifinalen pressede de Christopher Normann og Emil Russel ud i  fem sæt inden de måtte se sig besejret. Det blev således til en flot bronzeplacering til far og søn i Åben Double, stærkt!

Lige så stærkt var det at Mathias spillede sig til sølv i Herre Klasse 1 hvor han mødte altid velspillende Patrick Stobberup (Næstved) og pressede ham helt til 12-14 i fjerde sæt.

Marcus og Mathias Jensen spillede som de eneste Hillerød spillere double, og endte med en bronzeplacering i Åben Double

Mikkel nåede ikke A slutspillet efter puljen i Ungdom A, men tog revanche, og vandt sikkert B finalen 3-0 over Jeffrey Obi (Hvidovre).

Mikkel deltog også i den altid svære Drenge B række, og endte fornemt på en 3. plads. Det samme gjorde Christian hos de ældre drenge i Junior B, mens han hos de endnu ældre i U21 C spillede sig helt til tops og vandt rækken - SÅDAN Christian!

Christian Hyrdum vandt U21 C og spillede sig til en 3. plads i Junior B (Foto: Jacob Hyrdum)


Emil spillede med i Yngre Drenge D, hvor han endte i B slutspillet, men brillerede med en flot 3. plads her.

En stor tak til Mathias for update, og til Mathias og Jacob Hyrdum for at sende os uundværlige billeder.

Se alle resultater fra Vestegnens sommer stævne HER.

HUSK AT NÅR DU NU SIDDER OG LÆSER DETTE OG FÅR VILDT MEGET LYST TIL AT SPILLE KAMPE, SÅ ER DER I AFTEN DEADLINE FOR AT KOMME MED TIL VORES HELT EGEN INTERNATIONALE UNGDOMSTURNERING I PINSEN, HVOR ØVEDE SPILLERE (IKKE KUN ELITE) KAN SPILLE BÅDE SINGLE- OG HOLDTURNERING! 
Læs mere HER.
Vi glæder os til at modtage din tilmelding!

AF: Mathias Jensen / Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner