Danmarksturneringen er i gang - Drømmestart for damerne

HGI Bordtennis
14. sep. 2020

Danmarksturneringen i bordtennis startede i weekenden, og alle vores DT-hold var i kamp.

Damerne i BordtennisLigaen, fik en drømmestart

Med 2 sejre på 6-0 over Ballerup og 6-1 over Hvidovre, har de lagt sig på 1. pladsen i landets bedste række.

Holdet bestod af Pia Toelhøj, Chen Yan og så var der debut i Hillerød-trøjen til tidligere seniorlandshold spiller Nicoline Koefoed.

Holdleder Brian Hansen: ”Vi ved at Pia og Chen holder højt niveau, men vi var lidt spændte på hvor Nicoline lå henne, efter at have holdt en længere pause fra bordtennis. Men at Nicoline kunne vinde 3 ud af 4 kampe og især vinde 3-1 over Hvidovres førstedame Izabell Nörlem, var langt bedre end forventet.  Især sejren på 6-1 over Hvidovre i stærkeste opstilling, er gode tegn for holdets målsætning om at kæmpe om guld igen i år”

Svær start for liga-herrerne

Herrerne i BordtennisLigaen, havde som forventet en lidt hård start, hvor det blev til nederlag på 0-5 til Roskilde og 1-5 til Herlev. På holdet var Patrick Skarsholm, Anton Andersson, Hugo Törngren og Jakob Peterson.

Holdleder Jesper Møller: ” Målsætning om at komme blandt de 6 bedste hold og komme i slutspil er intakt.

Håbet levede kort imod Roskilde, da Anton Andersson kom foran 2-0 imod Allan Bentsen i første kamp, men da kampen blev tabt 2-3, kontrollerede Roskilde, med Michael Maze i 2.par kryds, kampen og vandt fortjent 5-0.
Imod Herlev fik Anton igen en super start imod Kasper Sternberg og havde en matchbold, ved 2-0 og 11-10 i 3 sæt. Tidligere landshold spiller Kasper Sternberg, vendte dog igen kampen og vandt 3-2.

Havde vi vundet den, tror jeg det var blevet en tættere holdkamp.  Juniorlandsholdspilleren Patrick Skarsholm stod for Hillerøds ene sejr, da han vand 3-0 over Frederik Cöster og viste lovende takter”


3. division herrer, 2. division herrer, DrengeLigaen og JuniorLigaen var også i kamp.

JuniorLiga-holdet vandt begge sine kampe 8-3 over Roskilde og 8-0 over Viby, og ligger nu nummer 1 i rækken. Drenge spilleren Carl Carstensen Køngerskov, trådte til på grund af afbud om morgen og var med sine sejre i 4 ud af 4 kampe et stærkt kort i sejrene.

DrengeLiga-holdet, som mest er med for at lære. Vandt en overraskende 8-6 sejr over Hvidovre, men tabte 0-14 til guldfavoritterne fra Virum.


2. og 3. division herrer var også i kamp. Det blev til sejr på 8-3 i 2. division over Roskilde og 1-8 nederlag i 3. division imod Virum.

Resume : HGI-Roskilde

https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/nyheder/8832


Stilling : BordtennisLigaen Herrer

https://www.bordtennisportalen.dk/DBTU/HoldTurnering/Stilling/#2,42020,12999,4006,4000,,,,


Stilling : BordtenisLigan Damer

https://www.bordtennisportalen.dk/DBTU/HoldTurnering/Stilling/#2,42020,13005,4006,4000,,,,

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner