Danish International slår rekord

HGI Bordtennis
11. jun. 2019

Spillere fra Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Litauen, Sverige, Norge og selvfølgelig Danmark støttede op om Danish International i Pinsen, hvilket betød rekord mange tilmeldinger denne gang.  
 

Rebecca Mejer trodsede sin knæskade, snuppede en Drive In plads, og vandt Junior b-slutspillet (Foto: Mark Zebitz)

Danish International Youth TableTennis Tournament afvikles hvert år i Pinsen i Frederiksborgcentrets fine rammer, og er med årene blevet en rigtig interessant turnering for ungdommen. Efter et par afbud støttede hele 131 spillere fordelt på 60 hold op om arrangementet, som varede tre dage, og som var pakket med masser af god bordtennis, spændende og nervepirrende kampe og intensitet til det sidste. HGI var vært, og oplevelsen levede fuldt op til de høje forventninger.  

18 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var på banen, og de gjorde en rigtig god figur hen over weekenden. Vore spillere var: Rebecca Mejer, Simone Larsen, Sally Lou,  Albert Wolfsberg, Kristoffer Rasmussen, Christian Hyrdum, Villads Jungersen, Marcus A Jensen, William Beck, Alexander Sønderby Hansen, Carl Køngerskov, Alexander Mejer, Daniel Mejer, Johan Klein Petersson, Magnus Lophaven, Felipe Matarese, Daniel Simonsen og Dominykas Samuolis.

Johan og Daniel var tilbage i HGI trøjen, og der jubles her over den opdaterede stilling som stævneleder Peter glad kan orientere om (Foto: Louis de Voss)

HOLDTURNERING  

Lørdagen og mandagen blev brugt på holdturneringerne, hvor MicroCadet-rækken (Puslinge) omfattede de yngste af spillerne og Junior-rækken de ældste. Holdturneringen starter med en pulje, hvor de to bedste hold går videre til en A-pulje og alle andre hold til en b-pulje. De to bedste hold fra disse puljer går videre til en semifinale, og der spilles derudover om alle pladser. Det betyder, at alle får masser af kampe, som gradvist bliver tættere og mere spændende, idet man i højere grad møder hold på eget niveau igennem turneringen.  

I MicroCadet holdturningen kom Marcus Ahrenholt Jensen på en flot andenplads sammen med makkeren fra Amager Johan Engberg Havsteen. De blev kun overgået af Viby.

I 
MiniCadet (Yngre Drenge) kom Dominykas Samuolis, som i denne turnering stillede op for Litauen sammen med sin makker Ignas Sisanovas, på en førsteplads. De vandt over Tjekkiet i finalen, og var stærkt efterfulgt af det østrigske hold på tredjepladsen. Holdets 'coach' var Ignas’ farfar Mironas Krejeris, som i øvrigt var mangeårig spiller i Litauen, og landsholdspiller for det tidligere Sovjetunionen. 


Dominykas efter sejren, her sammen med sin makker, de tjekkiske to'ere og deres coaches (Foto: Gelmina Samuoliene)

Cadet-rækken (Drenge) kom Alexander Mejer på en flot andenplads sammen med makkeren Malte Bror Poulsen fra Virum. De overraskede i kampen forinden ved at vinde over Virum/ Hørning med Sofus K. Andreasen og Albert Gabel.

Det var skønt at se glæden stråle i Alexanders ansigt efter en af singlesejrene


I Junior-rækken kom drengespilleren Carl Køngerskov sammen med kammeraten Viktor 
Oksfeldt fra Viby på en flot andenplads. De fik en del gode skalpe undervejs.  

Sally og Caroline fanget i et kort øjeblik efter intens opvarmning inden de vigtige kampe (Foto: Louis de Voss)

I Pigerækken under 1100 i rating kom Sally Lou på en andenplads sammen med holdkammeraten Caroline Engberg Havsteen fra Amager, stærkt efterfulgt at klubkammeraten Simone Larsen, som spillede sammen med Laura Bruun Harder fra Allerød.  

Simone og tidligere HGI spiller Laura var stolte og fortjente vindere (Foto: Mark Zebitz)

Albert og Kristoffer er altid gode for nogle spændende kampe, og Vibeke frisk på at være bladvender (Foto: Louis de Voss)SINGLETURNERING
 

Søndagen stod i singleturneringens tegn, og også her startede alle med puljekampe. De to bedste spillere gik videre til et a-slutspil (cup-kampe), og resten gik videre til et b-slutspil. Igen sikrede konceptet, at alle spillere fik mange kampe i løbet af dagen.  

MicroCadet (Puslinge) kom Marcus igen på podiet, da han fik en andenplads i b-slutspillet, og Sally nåede en flot tredjeplads i pigernes a-slutspil.

Marcus gjorde det godt, coachet af farmand Mathias (Foto: Mark Zebitz)


I 
MiniCadet kom Dominykas og Albert Wolfsberg med i a-slutspillet, og de nåede begge til ¼ finalerne. I Cadet (Drenge) kom Alexander Mejer og Kristoffer Rasmussen begge i a-slutspillet, hvor Alexander nåede 1/8 og Kristoffer ¼. I samme række spillede Villads Jungersen sig til en tredjeplads i b-slutspillet. I Junior kom Daniel Simonsen på en tredjeplads i a-slutspillet efter at have tabt en tæt femsætskamp mod den tidligere holdkammerat Peter Svenningsen. I denne række kom også drengespillerne Carl, Alexander Sønderby og William Beck med i a-slutspillet, hvor de nåede 1/8 dels finalerne.  

Carl og tidligere HGI spiller Peter Svenningsen spillede en spændende kamp (Foto: Mark Zebitz)


Rebecca Mejer var ikke tilmeldt DI pga. sit skadede knæ, men brændte så meget for at komme til at spille, at hun besluttede sig for at snuppe en Drive In plads i singleturneringen. En 3. plads i puljen sendte Rebecca i
b-slutspillet, som blev vundet i overbevisende stil! Vi krydser fingre for at Rebecca snart er sin skade helt kvit, og kan spille frit igen.
 
 
Oversigt over alle vinderne i singleturneringen og podiefotos finder du på Danish Internationals hjemmeside HER. 

FRIVILLIGE KRÆFTER BAG  

Frivillige kræfter fra HGI står bag Danish International, og mange forældre og bordtennis-ildsjæle har brugt mange timer i denne sammenhæng. Tusinde tak for jeres indsats, og tak for et super arrangement. Vi glæder os allerede til næste år, hvor vi håber at endnu flere spillere fra endnu flere lande vil gæste vores internationale turnering. 

Som altid trådte "Tordenskjolds soldater" til og ydede en kæmpe indsats før, under og efter stævnet - KÆMPE TAK til jer - I er uundværlige


KOMPETENTE TRÆNERE

Også en stor tak til vore mange dygtige trænere som altid får det bedste ud af vore spillere.

Nicolai de Voss var sammen vore øvrige elitetrænere på plads i hallen med råd og vejledning

LOTTERI

Tusind tak til alle jer der endnu engang bakkede op om vores lotteri som er en uundværlig indtjeningskilde for klubben. Lotteriet blev denne gang ledet af Mathias Jensen og som altid var Mette Sten Frederiksen med i kulissen. Også en kæmpe tak til vore mange sponsorer!

De mange præmier fra lotteriet blev meget positivt modtaget hos de glade vindere, her Kim S Hansen (Foto: Louis de Voss)


 
FOTOS 
 
Altid aktive Mark Zebitz var på pletten med kameraet. I albummet HER finder du udvalgte billeder fra præmieoverrækkelser m.v.  

 

De mange præmier var værd at nærstudere (Foto: Mark Zebitz)

RESULTATER 
 
Alle resultater fra singleturneringen findes HER. 
Alle resultater fra holdturneringen findes HER. 
 
DANISH INTERNATIONAL

Læs mere på DI's hjemmeside og Facebookside.

AF: Lotte Beck / Louis de Voss. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner