Damerne genvandt DM-titlen for hold efter en spændende finaleserie mod Viby BTK

HGI Bordtennis
19. maj. 2019

Begge finalehold har stor ære af den spændende finaleserie, der søndag sluttede med en endelig sejr til vores hold: Pia Toelhøj, Chen Yan, Mia Skov og Nomin Basaan. 

Den tredje og afgørende finalekamp havde tiltrukket mere end 100 tilskuere i FrederiksborgCentret på en solbeskinnet søndag, og de kunne nyde 2 hold, der spillede fejende flot bordtennis. Viby havde endnu engang Pernille Pødenphant Søndergaard, Pernille Refstrup Agerholm og Sally Maribo på holdkortet. På dagen var Vibys bedste kort Pernille Agerholm, der med en gravid-mave vandt 2 singler over Pia Toelhøj og Nomin Baasan. 

Alle 3 Hillerød-piger kom på tavlen idet Mie Skov vandt alle sine 3 singler over henholdsvis Pernille Søndergaard (bagud med 0-2, men kom tilbage og vandt 3-2), Sally Maribo og Pernille Agerholm. Pia vandt over Pernille Søndergaard og Nomin blev noteret for sin sejr over Sally. Doublen blev endnu en gang et opgør mellem Mie/Pia og Vibys to Pernille'r, som Mie/Pia igen trak sig sejrrigt ud af.

Vi er super stolte af, endnu engang at kunne kalde os for danske mestre for damehold, og vi håber at publikum havde en lige så fornøjelig eftermiddag som spillerne, og vi håber I har lyst til at komme igen en andden gang. Vi elsker at fylde hallen med bordtennistilskuere.

Der skal også lyde en stor tak til slutspilssponsorerne Bauhaus, Kulo, Autohjørnet Hilllerød og Hillerød.nu.

Der var flere begejstrede artikler fra finalekampen, et udsnit kan ses her:

Frederiksborg Amts Avis
Hillerød Posten
Dansk Bordtennis Union
Østdanmarks Bordtennis Union
STIGA Table Tennis Facebookside:

Vores sponsor STIGA var hurtigt ude med lidt omtale (og god reklame)

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner