Cortes vender hjem!

FIF Håndbold
29. apr. 2024

Efter to sæsoner i TMS Ringsted har den 21 årige playmaker Andreas Cortés igen valgt at trække den hvide trøje over hovedet, når han til den kommende sæson vender tilbage til Frederiksberg Hallerne. 

Cortés var en del af det talentfulde 02/03 U19 hold i FIF, og var derudover en stor del af, at FIFs 1. divisionsherrer i sæsonen 2021/22 overlevede i 1. division. 

Siden er det blevet til to sæsoner for TMS Ringsted, og cheftræner Nicolaj Jensen glæder sig til igen at kunne gøre brug af Cortés’ egenskaber og erfaringer fra Håndboldligaen. 

“Cortés er en spiller, der besidder alle de kvaliteter, som vi vægter højt. Han er en ydmyg og hårdt arbejdende fyr, der har nogle offensive spidskompetencer, som vi glæder os til igen at kunne bringe i spil. Derudover har han også fået lov at smage til ligahåndbolden, og det er jeg sikker på, vi kommer til at kunne nyde godt af.” 

Om skiftet tilbage til FIF siger Andreas Cortés: 

"Jeg glæder mig vanvittigt meget til at komme tilbage i den hvide trøje! Jeg har valgt FIF i min søgen på mere ansvar og spilletid. FIF er en klub der de seneste år har taget store skridt frem, og vist at det ikke er sjovt for nogen hold at spille imod dem. Det er en mega fed udvikling, som jeg glæder mig utrolig meget til at være en del af. Derudover har klubben gang på gang vist at de er utrolig gode at videreudvikle unge sultne spillere."

Du kan allerede på onsdag se Cortés i aktion, når TMS Ringsted besøger Frederiksberg Hallerne i Santander Cuppens sjette runde. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner