Børnetrænere klar for FIF Håndbold

FIF Håndbold
30. mar. 2023

Vi er stolte over at kunne præsentere en stor flok trænere, som skal stå for vores U11 og U13 trupper den kommende sæson. Vi har som vanligt en del forældertrænere, men den kommende sæson får vi i alle trupper tilknyttet unge trænere, som spiller eller har spillet i FIF i deres ungdomsår. 

U11 piger

Frederik Kopranen, som kom til FIF inden denne sæson, fortsætter på årgangen. Sammen med Josephine Willemoes skal Frederik stå for vores piger årgang 2012 og 2013. Josephine er U19 spiller og har tidligere trænet U9 og U11. 

U11 drenge

Troels Jakobsen har været med på U11 drenge denne sæson og fortsætter. Han får selskab af Ditte Pfeiffer, Rasmus Thambo og Noah Guindy, som rykker op med årgang 2013. Derudover får de også hjælp af Annemette Nielsen og Tanja Horn Pedersen. Noah bliver senior efter denne sæson og har spillet alle sine ungdomsår i FIF. 

U13 piger

Jakob Kaule og Jens Hjorthøj fortsætter på årgangen. Betina Ubbe, Linda Willemoes og Augusta rykker med årgang 2011 op på U13 piger. Nyt ansigt på U13 piger bliver Astrid Aspelund, som også bliver senior efter denne sæson efter at have været ungdomsspiller i FIF siden U10. 

U13 drenge 

Philip Horn fortsætter på årgangen. Tina Ammitzbøll rykker op med årgang 2011. Nye ansigter på U13 drenge bliver Magnus Svensson som tidligere har trænet U15 og U17 drenge samt Jonas Nielsen og Clara Dibbern som er henholdsvis U17 og U19 spillere i FIF.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner