Bo Helmer Jensen vil blive savnet

Akademisk Boldklub
29. sep. 2023

Det er med stor sorg at vi viderebringer nyheden om, at Bo Helmer Jensen ikke er iblandt os længere.

Efter kort tids alvorlig sygdom er Bo Helmer Jensen død i fredags kort tid før sin 75-års fødselsdag.

Bo er i den grad forbundet med AB’s historie på Skovdiget.  I over 40 år fra 1974 til 2014 var Bo ansat til at passe på vores baner og anlæg, og de 40 år blev også belønnet med dronningens fortjenstmedalje. Bo talte selv om, at han havde slidt mindst 10 forretningsførere op. 

Hans speciale var især at gøre tennisbanerne klar til udendørssæsonen, men også fodbold, cricket og håndbold havde megen glæde af Bo og hans rolige væremåde og gode humør.

Bo voksede op i Tårbæk, hvor hans forældre drev fiskebutikken ved havnen. Hans glæde ved at spise og servere fisk - især østers - holdt hele livet.

AB blev ikke alene Bo’s arbejdsplads. Her mødte han også sin kone Jane, der i en periode også var ansat af klubben, og sammen har de haft et dejligt hjem på Alsikemarken ved Gladsaxe Skole. Bo havde indrettet haven med dam, hvor han kunne sidde i timevis og nyde at kigge på sine flotte Koi-karper.

Bo var i mange år en aktiv fodboldspiller på det berømte 11-hold, hvor han knyttede mange venskaber. Sine fodboldpræstationer kunne han på sine ældre dage fortælle mange historier om, især hvor målfarlig han var. Altid fortalt med et glimt i øjet.

Bo fik også spillet en enkelt cricketkamp. 2. holdet manglede en spiller til en udekamp i Lund. Bo talte siden om, at han havde slået en fire med battet, men faktisk havde bolden ramt hans støvle og gået til fire!

Bo var en trofast AB-fan og mødte næsten altid op til hjemmekampene på Gladsaxe Stadion. Også her vil Bo blive savnet.

Bo efterlader sig foruden Jane børnene Anne og Søren samt 4 børnebørn.

Ære være Bo Helmer Jensens minde.

Mindeordene er forfattet af Bent Rossen og Christian Fischer.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner