ASV indgår partnerskab med Vejle Brand. Få et forsikringstilbud og støt ASV med 300 kr.

Aarhus Studenternes Volleyballforening
7. nov. 2023

Gør som Brinck, Emilie og Riis! Få et forsikringstilbud og støt ASV med 300 kr.


ASV har netop indgået en aftale med Vejle Brand forsikring, som med en lille indsats fra din side kan give os flere penge i klubkassen, og samtidig kan du måske selv spare nogle penge.


Det er en aftale, som alle kan få noget godt ud af. Du får et godt forsikringstilbud, klubben får penge i kassen og Vejle Brand forsikring kan måske få flere kunder.


Aftalen med Vejle Brand går i al sin enkelthed ud på, at vi opfordrer dig, din familie, naboer og venner til at bede om en gennemgang af dine forsikringer hos Vejle Brand forsikring. Det tager ikke lang tid, og det er en stor hjælp for ASV.

Det eneste, du risikerer er, at du kan få et bedre forsikringstilbud end det, du har i forvejen. Tilbuddet til dig er nemlig helt uforpligtende.


Når du beder om et tilbud, får ASV automatisk kr. 300,- klubben uanset om du takker ja eller nej til forsikringstilbuddet. Skulle tilbuddet være så godt, at du ender med at sige ja tak til forsikringerne, støtter Vejle Brand forsikring os med yderligere kr. 300,-


Hvis du gerne vil støtte op om aftalen skal du blot følge dette link, hvor du udfylder formularen og skriver, hvornår det passer dig at blive kontaktet af Vejle Brand. Sværere er det ikke.


www.vejlebrand.dk/kampagner/asv-volley/


Vejle Brand forsikring er ejet af sine kunder. Derfor skal de ikke tjene penge på kunderne, men de er sat i verden for at skabe de bedste dækninger og priser til kunderne.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner