Andelskassen ny hovedsponsor i Stavtrup IF Fodbold

Stavtrup Fodbold
11. maj. 2020

Vi er glade for at kunne fortælle, at Andelskassen er ny hovedsponsor i Stavtrup IF Fodbold.

 

“I Andelskassen ønsker vi at støtte gode, lokale initiativer, og vi er ikke mindst glade for at støtte initiativer, der er bygget op omkring en bred og stærk frivillig indsats som i Stavtrup IF Fodbold. Vores slogan er “Sammen kan vi mere”, og derfor har vi besluttet at blive hovedsponsor i fodboldklubben,” siger Søren Dahl, centerdirektør i Andelskassen.

 

Andelskassen, som har til huse på Havnegade i Aarhus, har filialer i Jylland, på Fyn og i København, og klubbens formand, Peter Kaarup, er ansat i Andelskassen i Aarhus-afdelingen.

 

“Gennem Peter er vi blevet bekendt med de mange aktiviteter, der foregår i klubben og i lokalområdet, og det vil vi gerne bakke op omkring. Samtidig vil vi selvfølgelig gerne gøre borgerne i Stavtrup opmærksomme på, at vi er en bank, der har øje for de lokale værdier,” siger centerdirektøren.

 

Sponsoraftalen gælder for de næste 2 år. Andelskassen kommer i første omgang på trøjerne på 1. og 2. holdet og har desuden doneret 5.000 kroner til kunstgræsbanen.

”Det betyder meget for os som lokal fodboldklub, at erhvervslivet bakker op omkring vores klub og aktiviteter og er med til at gøre vores muligheder for medlemmerne større”, fortæller formand Peter Kaarup og fortsætter:

 

“Det er derfor også vigtigt, at vi som klub og som medlemmer af klubben støtter op omkring vores sponsorer. Står du og overvejer at skifte bank eller vil høre, hvad Andelskassen kan gøre for dig, så tag fat i mig, så skal jeg nok hjælpe dig/jer i det videre forløb”.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner