Alexander var på toppen i Allerød

HGI Bordtennis
25. feb. 2023


Lørdag den 25. februar blev årets femte og næstsidste Ungdomsstævne afholdt i Lillerødhallerne, som altid med højt humør. 
 
Fra Hillerød GI Bordtennisklub deltog Alexander Kahr Laursen, Andreas Carlsson, Carl Trolle Lyberg og Jonathan Steenstrup Sørensen. Desværre var Liam Hjorth blevet syg. 
 
Træner Rasmus Sørensen, som netop har været træner på årets vinterferielejr, var Hillerøds leder i hallen, og han glædede sig over, at alle vore spillere tog en masse gode kampe, og godt samarbejde med hjem. En stor tak til Rasmus for indsatsen, og for at bidrage med fotos til denne klubnyhed. 
 
Under stævnet blev spillerne delt op i 2 x 8-mands puljer, hvor Alexander fik en flot sølvmedalje med hjem i den den ene.
Tillykke til Alexander.
 

Lige så vigtig er dog Rasmus’ kommentar ovenfor, da formålet med Ungdomsstævnerne i høj grad er at alle spillere får kamptræning og hygger sig, udover at få en masse inspiration og motivation med hjem til træningslokalet. #BordtennisErSjovt 


 
NÆSTE UNGDOMSSTÆVNE 
 
Der er kun en måned til sæsonens sidste Ungdomsstævne som vi afholder på hjemmebane i Royal Stage Hillerød, og der håber vi virkelig på rekordtilmelding.
Ved det seneste Ungdomsstævne i Hillerød i januar, deltog i
alt 20 spillere, heraf halvdelen fra Hillerød GI Bordtennisklub (læs mere HER).
 
 
Derfor vil vi bede alle vores nyere og let øvede ungdomsspillere om allerede nu, at lægge stævnet ind i kalenderen, og tilmelde jer i kalenderaktiviteten her: 
 
25. MARTS 2023 kl. 10 (mødetid 9.30) UNGDOMSSTÆVNE 6 I Bordtennishallen i Royal Stage Hillerød.
 
Sæsonens store FINALESTÆVNE for alle som har spillet et Ungdomsstævne, afvikles i VALBYHALLEN I WEEKENDEN 22. - 23. APRIL. 
 
ER DU BARN/UNGDOM NYBEGYNDER ER DER OGSÅ ET TILBUD TIL DIG DEN 11. MARTS HER. 
 
LÆS mere om opdelingen i Begynder- og Ungdomsstævner HER. 


 
 
ANDRE STÆVNEMULIGHEDER 
 
For ALLE ungdomsspillere vil det også være oplagt at deltage i følgende stævner: 
 
4. - 5. marts Egedals Forårs Cup  
 
18 - 19. marts Brøndby Stævne 
HGI TILMELDTE 
 
Se resten af sæsonens stævnetilbud på klubbens STÆVNESIDE. 
 AF: Rasmus Sørensen / Louis de Voss
 
 
 
 
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner