Alexander Sønderby til tops igen

HGI Bordtennis
28. apr. 2019

Familierne Sønderby Hansen og Mejer var i denne weekend helt nordvestpå i Danmark, hvor de besøgte og deltog i Nordsø Cup i Hjørring. 

Alexander Mejer coachede Alexander Sønderby til tops i Drenge Elite


HGI Hillerød Bordtennisklubs spillere, Alexander Sønderby Hansen samt Rebecca og Alexander Mejer var sammen med deres forældre taget til Hjørring, hvor et hyggeligt og internationalt stævne arrangeret af B75 ventede. 
 
Med spillere fra Tyskland, Polen, Litauen, Norge, Sverige og Danmark var der for alle rig mulighed for at få kamptræning mod andre spillere end dem vore sjællandske spillere møder i hverdagen. Når det er sagt ville vore deltagere have ønsket at flere danske spillere også havde deltaget i dette fine stævne. 

En af vore udsendte, Ester siger "HI" fra den store hal


Alexander Sønderby Hansen nåede helt til tops i Drenge Elite efter at have vundet overlegent 3-0 over svenske Hugo Nordlinder (Mölndals BTK). Desværre var det på bekostning af at han måtte slå klubkammerat Alexander Mejer ud med 3-1 i semifinalen, men da intet er så skidt at det ikke er godt for noget, havde Sønderby så glæden af i Hillerøds klubånd, at have Mejer som coach til sejren i finalekampen. 

Mejer tog også en vigtig time out i 5. sæt i semifinalen af Åben Række Elite, hvorefter Sønderby vinder


Herudover vandt Alexander, efter diverse drama i semifinalen, også Åben Række Elite med en 3-1 sejr over stærke svenske Erika Fronth fra Halmstad, efter at have været nede efter 5-11 i første sæt. 

Finale i Åben Række Elite


Alexander havde tidligere tabt til Erika i puljen, men godt coachet af B75’s Klaus Brødsgaard var Alexander helt mentalt ovenpå og kæmpede sig sejt og sejrrigt igennem finalen. 

Coach Klaus Brødsgaard (B75) var en stor hjælp for Alexander i finalen mod Erika, så papa Kim kunne roligt være cool


 
 
I Åben Række Elite Double nåede makkerparret Alexander Mejer og Alexander Sønderby desværre ikke videre fra puljen. 
 
Alexander Mejer nåede videre til cupspillet i Åben Række A, men nåede desværre ikke podieplaceringerne. I Herre Klasse 2 spillede han sig i 1/8-finalen hvor det blev til et tæt nederlag på 11-13 i femte sæt. 

Vore spillere er altid flinke og dygtige til at coache hinanden


 
Rebecca hyggede sig i Åben Række E hvor hun spillede med i B-slutspillet og blev nr. 5. 
Til gengæld spillede hun flot mod drengene i Drenge B hvor Rebecca fornemt spillede sig videre i A-slutspillet efter overlegent at have vundet puljen, og endte på en meget fin 5. plads. 
I Ungdom A Damesingle spillede Rebecca sig til en 4. plads. 

Rebecca kæmpede flot trods sin knæskade fra Linz i sidste weekend


 
#BordtennisErSjovt – og det var det virkelig i denne turnering i det nordlige Danmark. 
 
Resultater fra Nordsø Cup 2019 findes på Bordtennisportalen HER.

Den officielle resultatliste vil også blive uploaded HER.


AF: Louis de Voss.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner