Aktuelle STÆVNEMULIGHEDER for ALLE vore spillere - Unge som Veteraner

HGI Bordtennis
28. nov. 2018

Vi er nu klar med invitationerne til nye spændende stævner for ALLE. 

Vestegnens Julestævne afvikles i december, og ØBTU’s Mesterskaber i januar med “først-til-mølle” tilmelding allerede NU!
Vi vil sætte alle sejl til for igen 
igen
 at forsvare ØM Veteran Klubpokalen som mest vindende klub ved mesterskaberne! Samtidig ønsker vi at være flest mulige ungdomsspillere, og først og fremmest at få spillet en masse sjov bordtennis med mulighed for også at genvinde Ungdomspokalen.
 
Bemærk: Er du i tvivl om stævnetilmelding via Bordtennisportalen kan du få hjælp i hallen: 
Mandag den 3/12 kl 18-19.30 og/eller Onsdag den 5/12 kl. 17-18  

Fra mix ved ØM 2018, Kristoffer, Rebecca, Alexander og ikke mindst Laura som vandt 6 ud af 6 mulige GULDMEDALJER


VESTEGNENS BREDDE JULESTÆVNE  som afvikles i Brøndby den 29. – 30. december kan selv nye spillere f.eks. Pointstævnespillere også fint deltage, da der er rækker lige fra Ungdom D (rating 0-1149) og opefter til Hr Kl 1/Dame Senior. Herudover er der også mulighed for at deltage i ratingopdelt double. En oplagt mulighed for at få forbrændt julesulet.  
Tilmeld dig via BORDTENNISPORTALEN inden den 23. december – HGI TILMELDTE 
 
Fra ØBTU har vi modtaget 3 invitationer til Østdanske Mesterskaber (ØM) i januar for såvel ungdoms- som veteranspillere, og spillere på ALLE niveauer (også nybegyndere) kan også her finde en række at tilmelde sig. Da der er rækker på alle niveauer skal du ikke lade dig afskrække af, at stævnerne kaldes Østdanske Mesterskaber. 
Der er også en mulighed for at finde en makker, og deltage i de Østdanske 2-mands hold mesterskaber. Tilmelding kan foretages allerede nu, og du kan finde mere info om hvert enkelt af de 3 Østdanske Mesterskaber nedenfor. 

 
  

ØSTDANMARKS MESTERSKABERNE (ØM Ungdom) i Tåstrup den 12. – 13. januar er det stævne i sæsonen hvor ALLE vore UNGDOMSSPILLERE opfordres til at deltage. Her er der rækker for alle i både single og double, lige fra jer der har spillet lidt Pointstævner, og helt op til vore elitespillere. Muligheden for at blive Østdansk Mester i den række der passer til spillerens niveau, er åben og spændende for alle. Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN – SE HGI TILMELDTE

ØSTDANSKE MESTERSKABER for 2-MANDS HOLD afholdes i Allerød den 5. – 6. januar hvor det ud over at kæmpe om medaljer og æren, også primært er holdånden og det sociale der tæller. Her kæmper 2 spillere sammen som et hold, og spiller både single og double mod andre 2-mands hold. Mesterskabet er både for ungdom- og seniorspillere. Tilmelding hurtigst muligt dog senest den 13. december via BORDTENNISPORTALEN – men bemærk “først-til-mølle”! – SE HGI TILMELDTE 


Det er altid festligt når vore veteraner er i kamp - her Anders Quistgaard-Leth og Brian Schyberg

ØM VETERAN afholdes sideløbende med ØM Ungdom den 12. – 13. januar, og her vil der være rig mulighed for vore mange dygtige veteranspillere for at vise om efterårets og vinterens træning har båret frugt så vi igen igen kan vinde klubpokalen Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN – SE HGI TILMELDTE 

  
Ungdomsspillere der ikke har mulighed for at deltage i flere af ovennævnte stævner, opfordres til primært at spille ØM Ungdom. 

Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig. 
Invitationerne samt links til HGI-tilmeldte spillere til stævnerne kan som altid findes på vores stævneside, men invitationerne kan også hver især tilgås via ovenstående links. 

Vi glæder os til at se rigtigt mange HGI spillere til ØBTU’s mesterskaber, og som nævnt specielt ØM hvor ALLE ungdoms- og veteranspillere bør være med da Klubpokalerne her kan forsvares/genvindes.  


MØD OP OG FÅ HJÆLP TIL TILMELDING! 
Mandag den 3/12 kl 18-19.30 og Onsdag den 5/12 kl. 17-18  
vil stævneansvarlig Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret omkring spørgsmål til licenser, og tilmelding til stævnerne via Bordtennisportalen m.m. 

 
HUSK at du altid kan følge med i sidste frister for tilmelding til stævnerne i hjemmesidens stævnekalender. 
 
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak! 
  

AF: Louis de Voss. 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner