Aktuelle STÆVNEMULIGHEDER for ALLE spillere – Unge, Seniorer, Veteraner

HGI Bordtennis
26. nov. 2019

Vi er nu klar med invitationerne til nye spændende stævner for ALLE.  

Vestegnens Julestævne afvikles i december, og Ribe stævnet samt ØBTU’s Mesterskaber i januar med “først-til-mølle” tilmelding allerede NU! 
Vi vil sætte alle sejl til for igen, igen, igen, at forsvare ØM Veteran Klubpokalen som mest vindende klub ved mesterskaberne! Samtidig ønsker vi at være flest mulige ungdomsspillere, og først og fremmest at få spillet en masse sjov bordtennis med mulighed for også at genvinde Ungdomspokalen. 
  
Bemærk: Er du i tvivl om stævnetilmelding via Bordtennisportalen kan du få hjælp i hallen:  
Mandag den 2/12 kl. 18-19.00 og/eller mandag den 9/12 kl. 18-19.  
 
 
 

Dominykas Samuolis var blot en af vore undgdomsspillere som endte som Østdansk Mester 2019

 
VESTEGNENS BREDDE JULESTÆVNE  som afvikles i Brøndby den 28. – 29. december kan selv nye spillere f.eks. Pointstævnespillere også fint deltage, da der er rækker lige fra Ungdom D (rating 0-899) og opefter til Hr Kl 1/Dame Senior. Herudover er der også mulighed for at deltage i rating-opdelt double. En oplagt mulighed for at få forbrændt julesulet.   
Tilmeld dig via BORDTENNISPORTALEN inden den 22. december – HGI TILMELDTE  

Formand Thomas Hjermind Jensen og Mathias Jensen vandt Åben A Double over Anders Quistgaard-Leth/Kasper Burholdt (Kildeskoven) i Vestegnens Stævne 2018


 
KVICKLY CUP RIBE den 4. - 5. januar er til forskel fra de øvrige stævner et stævne med en del udenlandske spillere, så er du frisk på den ekstra udfordring med mulighed for masser af kamoe, ja så er det her du skal tilmelde dig. 
 
Tilmeld dig via BORDTENNISPORTALEN inden den 13. december – HGI TILMELDTE 
 
Fra ØBTU har vi modtaget 3 invitationer til Østdanske Mesterskaber (ØM) i januar for såvel ungdoms- som veteranspillere, og spillere på ALLE niveauer (også nybegyndere) kan også her finde en række at tilmelde sig.  
Da der er rækker på alle niveauer skal du ikke lade dig afskrække af, at stævnerne kaldes Østdanske Mesterskaber.  
Der er også en mulighed for at finde en makker, og deltage i de  
Østdanske 2-mandshold mesterskaber. Tilmelding kan foretages allerede nu, og du kan finde mere info om hvert enkelt af de 3 Østdanske Mesterskaber nedenfor.  

ØSTDANMARKS MESTERSKABERNE (ØM Ungdom) i Tåstrup den 11. – 12. januar er det stævne i sæsonen hvor ALLE vore UNGDOMSSPILLERE opfordres til at deltage. Her er der rækker for alle i både single og double, lige fra jer der har spillet lidt Pointstævner, og helt op til vore elitespillere. Muligheden for at blive Østdansk Mester i den række der passer til spillerens niveau, er åben og spændende for alle. Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN – SE HGI TILMELDTE 
 
ØSTDANSKE MESTERSKABER for 2-MANDS HOLD afholdes i Allerød den 4. – 5. januar hvor det ud over at kæmpe om medaljer og æren, også primært er holdånden og det sociale der tæller. Her kæmper 2 spillere sammen som et hold, og spiller både single og double mod andre 2-mands hold. Mesterskabet er både for ungdom- og seniorspillere. Tilmelding hurtigst muligt dog senest den 15. december via BORDTENNISPORTALEN – men bemærk “først-til-mølle”! – SE HGI TILMELDTE  

ØM VETERAN afholdes sideløbende med ØM Ungdomden 11. - 12. januar, og her vil der være rig mulighed for vore mange dygtige veteranspillere for, at vise om efterårets og vinterens træning har båret frugt så vi igen, igen, igen kan vinde klubpokalen som bedste klub.
Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN 
– SE HGI TILMELDTE  

Anders Quistgaard-Leth og Pia Toelhøj glæder sig over igen, igen, igen at have vundet klubpokalen som mest vindende klub 2019.

Ungdomsspillere der ikke har mulighed for at deltage i flere af ovennævnte stævner, opfordres til primært at spille ØM Ungdom.  


Villads Jungersen og Christian Hyrdum kunne i 2019 kalde sig Østedanske Mestre i 2-mandshold /Drenge B

Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig.  
Invitationerne samt links til HGI-tilmeldte spillere til stævnerne kan som altid findes på vores stævneside, men invitationerne kan også hver især tilgås via ovenstående links.  
 
Vi glæder os til at se rigtigt mange HGI Hillerød Bordtennisklub spillere til ØBTU’s mesterskaber, og som nævnt specielt ØM hvor ALLE ungdoms- og veteranspillere bør være med da Klubpokalerne her kan forsvares/genvindes.   
 
 
MØD OP OG FÅ HJÆLP TIL TILMELDING!  
Mandag den 2/12 kl 18-19 og mandag den 9/12 kl. 18-19 vil stævneansvarlig  
Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret omkring spørgsmål til licenser, og tilmelding til stævnerne via Bordtennisportalen m.m.  

  
HUSK at du altid kan følge med i sidste frister for tilmelding til stævnerne i  
hjemmesidens stævnekalender (scroll ned på stævnesiden). 
  
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak!  

#BordtennisErSjovt

  
 

AF: Louis de Voss. 


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner