Afholdt generalforsamling - Nyt om den kommende sæson

Skovbakken Volleyball
7. maj. 2024

Hej alle skønne medlemmer, trænere og evt. nye medlemmer,

For to uger siden afholdt vi klubbens generalforsamling, hvor det blev besluttet, at hele den nuværende bestyrelse fortsætter.
Dette inkluderer Peter og Malte fra Herre 2, Thor og Niklas fra Mix, Sara og Camilla fra Dame 1, og Ronja, som blev valgt ind som suppleant fra Mix/Dame 2/3. I kan se den samlede bestyrelse på billedet herunder.

På vegne af klubben brugte vi også generalforsamlingen som anledning til at takke alle vores fantastiske trænere for deres store indsats! Hvis du ikke var til stede ved generalforsamlingen, men er træner, kan du kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne og få en lille kurv som tak.

Vedrørende den nuværende sæson har vi stadig haltider resten af maj – så kom endelig i hallen og giv den gas!


TIRSDAG DEN 28. MAJ KL. 19.00 holder vi TRÆNERMØDE i Upstairs (samme sted som vi holdt afslutningsfest). Målet med dette møde er at få trænerkabalen på plads for næste sæson samt at fordele haltiderne. Så hvis du går med en trænerdrøm, eller bare er nysgerrig, er du mere end velkommen – vi sørger for lidt at drikke og måske noget kage til mødet.
Du behøver ikke at ville være træner fuldtid; hvis du kan en gang om ugen, hvis I er tre, der vil dele et hold, eller hvis du bare gerne vil stå til rådighed ved ferie eller sygdom, så kom frisk!Vi har især brug for flere trænere til alle ungdomsholdene, ekstra trænere til Dame 2/3, en træner til Herre 2 og flere trænere til mixholdene.
Så tag fat i dine klubkammerater og kom og få mere at vide. Tilmelding sker på Holdsport.


Til alle FORÆLDRE og UNGDOMSSPILLERE:
Vi afholder en fælles træning for alle ungdomsspillere LØRDAG DEN 7. SEPTEMBER, og i slutningen af denne dag vil der også være et forældremøde for at drøfte, hvordan vi som klub og spillere bedst kan støtte vores ungdomshold. Skriv datoen i kalenderen, flere oplysninger følger senere.

Sidst men ikke mindst, afholdes SKOVBAKKENS MIX – AUTUM CUP fredag den 20. september. Skriv allerede nu datoen i kalenderen og begynd at sætte dit mix-hold sammen.


Vi glæder os til at se jer alle sammen til de kommende arrangementer og træninger!


- Skovbakkens Bestyrelse

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner