AB søger servicemedarbejder

Akademisk Boldklub
12. jun. 2024

Som servicemedarbejder bliver du en del af et team, hvor I sammen har ansvaret for at AB’s idrætsanlæg fremstår flot og indbydende. Du vil få til opgave at vedligehold vores udendørsarealer med fodboldbaner, tennisbaner, cricketbaner, beachbane mv, samt vedligeholde og rengøre den store hal med tilhørende omklædningsrum, toiletter mm.

 

AB har omkring 1.300 aktive medlemmer som dyrker fodbold, cricket, tennis og håndbold. Arbejdsstedet er Skovdiget 1, 2880 Bagsværd og ansvarsområdet indbefatter både AB hallen og de omkringliggende boldbaner på adressen.

 

Opgaver Vi tilbyder et job med afvekslende opgaver inden for vedligeholdelse, pleje og rengøring af anlægget, både udendørs og indendørs. Udover det skal drifts- og servicemedarbejderen agere imødekommende og udvise fleksibilitet overfor klubbens ledere, trænere og medlemmer samt gæster. Du indgår i et team på i alt 4 ansatte, og du refererer til forretningsføreren.

 • Vedligeholdelse og rengøring af udendørs og indendørs arealer
 • Servicering af de forskellige idrætsafdelinger samt trænere og medlemmer.
 • Diverse ad-hoc opgaver   

Er du den kollega, som vi søger? 

Den rette servicemedarbejder til vores team, opfylder optimalt set følgende:

 • Har optimalt set håndværks- eller gartnermæssig baggrund
 • Tager initiativ, arbejder selvstændigt og har hænderne skruet rigtigt på
 • Sætter en ære i, at idrætsanlægget præsenterer sig fra sin bedste side
 • Har eventuelt erfaring med service og rengøring fra tidligere stillinger
 • Har eventuelt erfaring med betjening af større og mindre maskiner
 • Har erfaring og trives med en daglig kundekontakt
 • Brænder for dit job, er samarbejdsorienteret og serviceminded
 • Motiveres af en varierende hverdag, med opgaver både inde og ude

 

Ansættelsesvilkår Du tilbydes en spændende hverdag i en dynamisk organisation, hvor vi satser på engagement og et højt energiniveau. Der er tale om en fast ansættelse på funktionærvilkår. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Den primære arbejdstid ligger i dagtimerne. Dagvagterne ligger mellem kl. 07:00-15:00 i hverdagen og aften kl. 15:00-22:30. En ren straffeattest skal fremvises på opfordring, og der vil blive indhentet en børneattest ifm. ansættelsen. Spørgsmål kan i fortrolighed rettes til forretningsfører, Steen Rydal Jørgensen, på telefon 20 67 76 79 eller på steen@abgladsaxe.dk

 

Motiveret ansøgning og CV, samt lønforventning sendes elektronisk til: job@abgladsaxe.dk senest onsdag den 26. juni 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 28. juni.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner