9 årige Nurudin til tops i Roskilde

HGI Bordtennis
7. feb. 2023

En god weekend er overstået i Roskilde hvor 21 Hillerød GI Bordtennisklub spillere indtog bordene under weekendens Roskilde Cup.

 4. - 5. februar var dedikeret til en tur til Roskilde for en række Hillerød spillere i alle aldersgrupper og yngste ‘mand’, Nurudin Shah, som lige er fyldt 9 år, viste fornemt vejen ved at vinde sin række.   

Cheftræner Ola Lindberg coachede sammen med det øvrige trænerteam alle, lige fra nybegyndere, til vore mere rutinerede elitespillere. Her var det også dejligt at se, at Carl Køngerskov var tilbage ved bordtennisbordet, og klar til at tage kampen op mod de øvrige elitespillere.
 

Ud over unge Nurudin, var flere andre af Hillerød GI Bordtennisklubs spillere på podiet:    SØLV - Herre Elite – Daniel Simonsen (i semifinalen var der spænding til sidste bold da Daniel mødte  Martin Buch Andersen (Virum) i en kamp der endte med ombolde i 5. sæt (11/8,11/7,7/11,3/11,13/11). 

SØLV - Senior 2 – Anders Gilberg (efter en besværlig og trættende tur mod Roskilde efter en nedbrudt bil, viste Anders alligevel flot Hillerød fanen, og spillede sig helt til finalen inden der ikke var mere gas på ballonen, i et finalenederlag i fire sæt til Kurt Hansen (Triton)). 

BRONZE – Puslinge D - Jonathan S Sørensen (semifinalen mod den senere vinder af rækken, Laurits Gregersen (Frederiksberg BTK) endte også i et drama, hvor Jonathan kun lige trak det korteste strå  (7/11,11/9,11/9,6/11,14/12)).   
BRONZE – Drenge D – Marcus 
Teubner (i semifinalen blev det til nederlag til en af de to Islændinge der endte i finalen, Kristján Ágúst Ármann (BH Iceland).
   


BRONZE – Junior Elite – William F Beck
 (indtil nederlaget i semifinalen havde William sikkert ryddet al modstand af vejen - her fotograferet sammen med en anden af Hillerød GI Bordtennisklubs 'soldater' - Carl Køngerskov).
   GULD – Puslinge C - 
Nurudin
 Shah (en finale mod 
Laurits Gregersen (Frederiksberg BTK) der startede med et brag af et sæt, stærkt af Hillerøds unge spiller at holde hovedet koldt (21/19,11/8,7/11,11/6)).Vi ønsker jer alle stort tillykke med placeringerne, og takker forældre og trænere for de mange fine billeder.
 

RESULTATER  Se alle resultater fra Roskilde Cup HER.   

FLERE FOTOS FRA ROSKILDE CUP
 
Se flere fotos fra Roskilde Cup den 4. - 5. februar 2023 HER.   

BORDTENNISLEJR I VINTERFERIEN
 
Vil du med på Bordtennislejr i vinterferien så læs mere HER. 
ALLE spillere er velkomne, lige fra yngste nybegyndere til ældste 60+ spiller.   

FORESLÅEDE KOMMENDE STÆVNER I FORÅRET
   

24. februar FredagsCup Hillerød GI Bordtennisklub (Senior) - TILMELDING HER

25. februar Ungdomsstævne/Pointstævne Allerød (Let Øvet Ungdom)  - TILMELDING HER  

4. - 5. marts Egedal Stævne (ALLE)
  -TILMELDING HER (tilmelding pt ikke åben)  

11. marts 
Begynderstævne/Pointstævne - Slangerup (Nybegyndere Ungdom)  - TILMELDING HER  

18 - 19. marts 
Brøndby Stævne (ALLE)  - TILMELDING HER     HGI TILMELDTE   

Find alle stævnemuligheder 
HER.   

KLUBTRØJE
 
Se hvordan du kan købe klubtrøje, og andre bordtennisrelaterede ting HER. AF: Louis de Voss
 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner