FIF Håndbold
12. apr. 2024

Vi er glade for at kunne offentliggøre trænerduoen for de kommende U19 piger i 

København Håndbold Talent. 

Mathias Rasmussen skal være cheftræner, og han bliver assisteret af Sara Løvengreen. Staben omkring U19 pigerne kommer derudover også til at bestå af; mentaltræner, fysioterapeut, team manager, Siri Yde som målvogtertræner og Mikkel Trampedach som fysisk træner.

Mikkel Thomassen, assistenttræner og talentchef udtaler følgende:
-”Mathias Rasmussen kommer efter mange sæsoner som U17 og U19 pigetræner på liganiveau i Silkeborg-Voel, Viborg HK og senest Ikast Håndbold med stor erfaring fra ungdomshåndbolden.
I Dansk Håndbold har de også glæde af Mathias, hvor han i sit arbejde som Talentansvarlig er med til at skabe udviklingen for de største talenter i dansk håndbold.

Mathias besidder enorm håndboldfaglighed, og derudover er jeg overbevist om, at han med sine tanker og værdier omkring talentudvikling kommer til at flytte projektet, spillerne og kollegaerne i en positiv retning.
I København Håndbold ønsker vi, at synergien mellem ligaholdet og ungdomsholdene bliver så stærk som overhovedet mulig, og derfor vil Mathias også være i tæt relation med trænerteamet i København Håndbold. Her kommer det primære fokus til at være på transitionen fra ungdom til senior, for at sikre en ensartethed i tilgangen gennem systemet. Det har derfor også været vigtigt, at finde en træner som vil involvere sig i ligaholdet, hvor Mathias vil være omkring træningen og ikke mindst de håndboldfaglige diskussioner.”

-”Sara Løvengreen kommer til at udgøre trænerduoen sammen med Mathias Rasmussen. Sara har tidligere selv spillet håndbold, men har de seneste 10 sæsoner været ungdomstræner i Ydun, Helsingør og Hvidovre for både drenge og piger. Senest har hun fungeret som årgangsansvarlig for de dygtige og talentfulde U15 drenge i Hvidovre. Hun har taget BTU og TRU uddannelsen og er inden længe også færdig med talenttræner uddannelsen i Dansk Håndbold. Sara kommer med sin autenticitet og positive tilgang til både spillerne og selve spillet til, at skabe tryghed og lyst til udvikling. Hun er dygtig til at skabe relationer, udvikle disse og vil overordnet set gerne være med til at flytte andre mennesker. Håndboldmæssigt brænder hun for det individuelle, og der hersker ingen tvivl om, at hun med sin kreativitet og funktionelle tilgang, kommer til at udvikle pigerne både som mennesker og som håndboldspillere.”

I Mathias og Sara kommer vi til at få et meget stærkt og kompetent trænerpar, som sammen med det resterende U19 trænerteam kommer til at gå en meget spændende, lærerig og udviklende 2024/25 sæson i møde.

Første træning for den kommende U19 årgang 2005 og 2006 er mandag d. 13 maj kl. 18.30-20.00 i Frederiksberg Hallen. Der vil efterfølgende være møde for spillere og forældre kl. 20.15-21.15.

Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
Talentchef, Mikkel Thomassen: tlf. 51861715
Cheftræner, Mathias Rasmussen: tlf. 28910281

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner