Player_slider

Få en gratis hjemmeside til forening

Hjemmeside til forening

På Holdsport nøjes vi ikke med at give jer et komplet klubunivers til at håndtere alle hold og afdelinger i jeres klub eller forening. 

Nej, i skal selvfølgelig også have en hjemmeside til jeres forening, der holder sig selv i live! 

Hjemmesiden fåes både 100% gratis, men også i en Premium-model med ny design og udvidet funktionalitet.

Automatiske sideopdateringer

Det smarte ved en hjemmeside via Holdsport er, at alt det jeres holdtrænere og klubadministratorer foretager sig i Holdsport-systemet - lige fra at tilføje nye aktiviteter i kalenderen, opdatere holdlister, tilføje nye kontaktoplysninger på trænere eller skrive klub/holdnyheder til jeres medlemmer - automatisk bliver opdateret, så det fremgår på jeres hjemmeside med det samme. 

I sparer dermed tid og ressourcer ved at slippe for at lave alt det dobbeltarbejde, som vi ved, i hader.

Hjemmesiden indeholder separate holdsider med egne holdkalendere, så medlemmerne kan nøjes med at holde sig opdateret på de aktiviteter, der hører til hans/hendes hold. I kan også tilføje tilmeldingsformularer, så udefrakommende brugere kan skrive sig op, hvis de gerne vil være en del af jeres hold og klub. 

En indbydende og præsentabel hjemmeside kan nemlig være en stor faktor i at appellere til nye medlemmer, der af den ene eller anden årsag ender på jeres side. Derfor vil vi selvfølgelig opfordre til, at i også tilføjer tekster og menuer til forsiden såsom klubbens vedtægter, love, historie, regelsæt og meget mere.

Personliggør jeres klubside

Hjemmesidemodulet er udviklet for at tilgodese jer som klub. Derfor skal i selvfølgelig kunne tilføje logoer og billeder efter behov, ligesom at designet kan ændres til lige præcis jeres klubfarver, så i kan identificere jer med sitet. Klubbens Facebook-feed kan integreres med hjemmesiden, og i kan tilføje YouTube-videoer, som kan afspilles direkte herpå. Enhver kan sætte det op -  en hjemmeside via Holdsport kræver nemlig ingen særlige IT-kompetencer. 

Hjemmesiden kan tilkobles det gratis værktøj Google Analytics direkte inde fra klubstyringsdelen i Holdsport. Herefter vil i kunne spore adfærden blandt jeres brugere på sitet - hvilke sider er populære, hvor længe bliver brugerne her, hvilke sider fungerer ikke og meget mere. Google Analytics kan vise sig at være et meget værdifuldt værktøj, hvis man tager sig tid til at analysere sin data.

Som forening har i desuden mulighed for at tjene penge til klubben ved at tilkøbe en bannerfri hjemmeside og sælge denne bannerplads til sponsorer. Det giver jer samtidig chancen for at reklamere for egen vinding ifbm. klubannoncer for sæsonstart, sociale arrangementer og meget mere. I aktiverer bannerfri hjemmeside ved at klikke på "Aktivér bannere på hjemmeside" under "Kluboversigt" på Holdsport. Prisen er 100 kr. pr. måned ex. moms

Hjemmeside til forening

Klubsiden aktiveres ved at oprette en klub på Holdsport på denne side, og klikke på menupunktet "Web", når man befinder sig inde på klubben i den sorte menu. 

For hjælp til opsætning eller yderligere spørgsmål til hjemmesiden kontakt os på telefon 53 70 20 22.

Med Premium er design og funktionalitet i højsædet

Som noget nyt har vi udviklet et Premium hjemmesidelayout, der fremstår mere moderne end gratisversionen. Her er der kræset for designet, hvilket blandt andet udmønter sig i et responsivt layout, der selv tilpasser billedestørrelsen efter både PC, smartphone og tablet. Kvaliteten på det enkelte billede er med andre højere med Premium.

Gratis hjemmeside
Premium tillader Google Maps-visning på hjemmesiden

Er i på udkig efter hjemmesiden med mest funktionalitet, er vores Premium-model uden tvivl noget for jer. Det er nemlig ikke kun designet, der har fået et løft. 

Premium betyder blandt andet forbedrede holdtilmeldingsformularer, hvor nye medlemmer helt selv enten opretter sig på ny eller logger ind med en eksisterende Holdsport-profil, så i undgår dobbeltprofiler. 

Al fremtidig funktionalitet til hjemmesiden vil blive implementeret i Premium-layoutet, som har en pris af 99 kr. pr. måned ex. moms. 

Premium aktiveres under "Web" -> "Layout". For spørgsmål kontakt os på telefon 53 70 20 22.

Du kan se eksempel på Premium-hjemmesiden her.

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Gør som 1.261.000 andre og opret dig hos Holdsport