FAQ
OFTE STILLENDE SPØRGSMÅL
Hvordan tilmelder man sin sportsklub?
Sportsklubber kan tilmelde sig på www.holdsport.dk/coca-cola. Tilmeldingsfristen er udsat på ubestemt tid.

Her tilmelder klubbens Holdsports-administrator sig til indsamlingen. Hvis klubben i forvejen er medlem af Holdsport, logger man bare ind – og hvis man ikke er medlem, kan man gratis oprette en profil og deltage.
Skal man være medlem af Holdsport for at deltage i konkurrencen?
Når man tilmelder sig konkurrencen på www.holdsport.dk/coca-cola, skal man registrere sin klub via Holdsport. Hvis klubben ikke allerede er medlem, skal man oprette en profil – det er helt gratis.

Hvis klubben i forvejen er medlem af Holdsport, logger man bare ind.
Kan man framelde sig Holdsport efterfølgende?
Ja, man kan til hver en tid slette sin administratorprofil og dermed klubben, hvis man ikke længere ønsker at være medlem af Holdsport.

For at deltage i konkurrencen skal man dog være medlem af Holdsport i hele konkurrenceperioden.
Hvad sker der med klubbens data, når man tilmelder sig konkurrencen?
Når man indtaster informationer om sin sportsklub ved tilmelding, gemmes informationerne hos Holdsport, og samtidig indgår man en dataaftale med Holdsport, så GDPR-regler overholdes.
Hvordan bliver man som sportsklub udvalgt?
Sportsklubber skal være registret i Centralt ForeningsRegister for at blive udvalgt til at deltage i konkurrencen. Coca-Cola opdeler de kvalificerede klubber i de fem danske regioner – og trækker derefter lod, så der slutteligt er 200 klubber, der deltager i konkurrencen.
Hvor meget skal man indsamle for at vinde 10.000 kroner?
Det vurderes, at der skal indsamles ca. 4.000 skruelåg for at få 10.000 kroner.

Der er intet minimum for, hvor mange skruelåg man skal indsamle for at omveksle sine point til penge. Man er altså sikret en pengepræmie, der svarer til det antal point, man har indsamlet – op til 10.000 kr.
Er det alle slags skruelåg, der tæller med i indsamlingen?
Alle skruelåg fra Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuze Tea, Ramlösa og Kildevæld tæller med – også light-versioner og diverse smagsvarianter under disse mærker. Kapsler fra glasflasker tæller ikke med.
Kan man få pant for sine flasker, når der nu ikke er skruelåg på dem længere?
Ja, man kan sagtens få pant for sine flasker uden skruelåg. Man afleverer dem helt, som man normalt gør i en flaskeautomat i et supermarked.
Må man få hjælp til at indsamle skruelåg til klubben?
Ja, sportsklubber er meget velkomne til at engagere alle i indsamlingen. Familiemedlemmer, venner, supermarkeder, cafeterier og alle lokale kræfter kan hjælpe med at indsamle skruelåg.

Alle – uanset om man er medlem af en sportsklub eller ej – kan bidrage.

Man kan med fordel fx samarbejde med lokale supermarkeder for at få skruelåg fra de flasker, som de får indleveret i deres flaskeautomat – eller få hele sin familie til at gemme skruelågene på de læskedrikke, de drikker i indsamlingsperioden.
Hvor indsamler og indleverer man sine skruelåg?
Alle 200 udvalgte sportsklubber modtager en særlig indsamlingsstation, som skruelågene skal indsamles i. Det er kun de skruelåg, der er kommet i indsamlingsstationen, som tæller med.

Sportsklubberne kan placere indsamlingsstationen, hvor de ønsker.

Vi anbefaler, at den placeres, så alle nemt kan aflevere sine indsamlede skruelåg – eksempelvis i klubbens forhal, cafeteria eller et andet centralt sted, hvor der kommer mange forbi.
Hvordan og hvornår får man sin indsamlingsstation leveret?
De 200 udvalgte klubber får direkte besked via Holdsport, hvor de fremgår hvornår indsamlingsstationen bliver leveret til klubben. Er der spørgsmål angående indsamlingen, kan man kontakte Coca-Cola på coke-ol@montdor.dk.
Hvordan indløser man pengepræmien hos Sportmaster?
Pengepræmien modtages i form af en konto med penge på i Teamsport, der er Sportmasters afdeling for hold og klubber. Med pengepræmien kan sportsklubber bestille lige det, de har allermest brug for i Teamsport-sortimentet.

Alle vindere får en kontaktperson hos Teamsport, som udstyret kan bestilles igennem. Hvis man har ønsker udover det, der er i Teamsport-sortimentet, er denne kontaktperson klar til at hjælpe.
Hvornår skal man senest have indløst sin præmie?
Pengepræmien skal indløses senest 31. juli 2021
Kan man indløse pengepræmien i Sportmasters fysiske butikker?
Nej, præmien kan udelukkende indløses i Teamsport, der er Sportmasters afdeling for hold og klubber.

Alle vindere får en kontaktperson hos Teamsport. Hvis man har ønsker udover det, der er i Teamsport-sortimentet, er denne kontaktperson klar til at hjælpe.
Skal man bruge alle pengene på én gang?
Nej, man behøver ikke bruge alle pengene på én gang. Pengene står på en konto, man kan bruge af, når der opstår et behov.
Kan man få udbetalt restbeløbet?
Nej, alle penge skal bruges på sportsudstyr – og Sportmaster kan altid hjælpe med at finde på noget udstyr, som kan bruges i klubben.
Hvorfor støtter Coca-Cola dansk idræt og foreningsliv?
Coca-Cola ønsker at fremme udviklingen af sport for både sportsudøvere og tilskuere, og med denne konkurrence har Coca-Cola Danmark et stort ønske om at støtte dansk idræt og det lokale foreningsliv.

Konkurrencen sker i anledning af De Olympiske Lege i Tokyo 2020, som Coca-Cola er én af hovedsponsorerne for – og som Coca-Cola har været sponsor af siden 1928.
Hvorfor samarbejder Coca-Cola med De Olympiske Lege?
Coca-Cola og De Olympiske Lege har samarbejdet i mere end 90 år, og Coca-Cola har som den eneste virksomhed i verden sponseret alle De Olympiske Lege siden 1928.

Coca-Cola ønsker at fremme udviklingen af sport for både sportsudøvere og tilskuere – og desuden deler Coca-Cola og De Olympiske Lege værdier om at fremme fred, mangfoldighed og fairplay over hele verden.

Coca-Cola er én af hovedsponsorerne for De Olympiske Lege i Tokyo 2020.
Black_faq Green_faq Yellow_faq Blue_faq Red_faq
Facebook Twitter YouTube Google+