Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan sletter jeg et medlem?

Trænere kan slette et medlem på flere måder. Her gennemgås alle tænkelige måder.

På app

På Holdsport-appen sletter du et medlem ved at tilgå menuen. Klik på de 3 streger øverst til højre

Herefter vælger du "Medlemmer".

Fra selve medlemsoversigten har du to valgmuligheder for at slette medlem. 

1. Klik på det medlems navn, som du vil slette fra holdet.

Tryk nu på "Slet" i bunden af skærmen.

Medlemmet slettes fra holdet ved at trykke "Slet forbindelse".

Men du har også en anden måde at slette medlemmet på via appen.

2. Inde under "Medlemmer" klikker du "Rediger" nederst i bunden af skærmen.

En liste af medlemmer på holdet vises nu, hvorfra du direkte kan trykke på det røde skraldespands-ikon for sletning fra hold.

Til sidst bedes du bekræfte sletning ved klik på "Slet forbindelse"

Hvis klubben har blokeret for, at trænere skal kunne slette medlemmer fra hold, kan du kun anmode om sletning. Det er nu op til klubadministratoren at slette medlemmet.

I stedet for "Slet forbindelse" vil du skulle klikke "Send anmodning" for sletning på hold. Skriv gerne besked til klubadministrator vedr. årsag til sletning.

På computer

På PC sletter du et medlem ved at gå til menupunktet "Medlemmer" i den orange menu.

Her har du to valgmuligheder.

1. Du søger medlemmet frem i listen, og klikker på medlemmets navn.

Inde på selve profilen klikker du nu på fanen "Slet medlem fra hold" i bunden af skærmen.

Et vindue vil åbne sig, hvor du for at slette medlemmet skal klikke "Slet". Medlemmet er nu slettet fra holdet. 

Men du har også en anden måde at slette medlemmet på via computeren.

2. Inde under "Medlemmer" klikker du på "Rediger/slet medlemmer" i bunden af skærmen.

Nu vises alle holdets medlemmer samt trænere/holdledere/assistenter. Klik på "Slet forbindelse" eller "Slet medlem".

  • "Slet forbindelse": Når medlemmet er på flere hold end dette i klubben på Holdsport. Du sletter kun medlemmets holdtilknytning - ikke klubtilknytning
  • "Slet medlem": Når medlemmet kun er på dette hold i klubben på Holdsport. Du sletter medlemmets hold- og klubtilknytning. 

Hvis klubben har blokeret for, at trænere skal kunne slette medlemmer fra hold, kan du kun anmode om sletning. Det er nu op til klubadministratoren at slette medlemmet.

Var denne artikel brugbar?
0 af 0 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport