Supersælgeren scorede signeret trøje

Odense Ishockey Klub
19. mar. 2021

Med et imponerende salg på hele 465 lodsedler skilte én sig markant ud og scorede en signeret Bulldogs-trøje.

De seneste måneder har der været fuld fart i lodseddelsalget fra OIK-medlemmer, som den vej igennem har rejst penge til klubbens og ikke mindst ungdomsholdenes drift.

Særligt på U13 og U11 har salgsarbejdet været forbilledligt og skaffet økonomiske muligheder til når restriktionerne forhåbentlig forsvinder.

Mange medlemmer har solgt 100 lodsedler og dermed indkasseret en stav i belønning, men én stak ud som klubbens supersælger.

Luka fra U13 solgte således hele 465 lodsedler, og han blev dermed klubbens ubestridte supersælger i denne ombæring. I en stærk, fælles salgsindsats med en kammerat samt lillebror Vilas (U11).

Derfor fik han, på en solbeskinnet, spæd forårsdag – og kort før hans U13-hold langt om længe kunne samles til fællestræning igen, ganske vist udendørs – overrakt den signerede Bulldogs-trøje som belønning.

At lodsedlernes hovedpræmie, der var et gavekort på 8.000 kroner til en cykel, tilmed blev udløst på en af hans 465 solgte lodsedler, må være udtryk for en vis form for højere retfærdighed.

Tak til alle, der har bidraget med såvel køb som salg – det luner i både klub- og holdkasser.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner