​Stærk profil er vendt hjem som sportschef for de kommende to sæsoner

Herlev Ishockey Klub
15. maj. 2024

Vi er stolte over at kunne meddele, at vi pr. 1. juni 2024 har indgået en toårig kontrakt med Hasse Hintze Christiansen som sportschef for Herlev Ishockey Klub. Ikke alene er Hasse en stærk erfaren profil, som skal være med til at løfte Herlev tilbage til storheds tid, men der er også tale om, at en ægte Herlev-dreng vender hjem.

Hasse har siden skøjtehallens åbning i 1977 kommet i Herlev Ishockey Klub, hvor han har fået ishockeyen ind med modermælken, idet hans forældre og øvrig familie har været nogle af de drivende kræfter bag Herlev Ishockey Klubs skabelse og udvikling. Hasse har desuden selv i mange år været spiller og træner i Herlev.

Hasse kommer fra en træner- og sportsudvalgsstilling i Rødovre Skøjte og Ishockey Klub, hvor han de seneste 3 sæsoner har været cheftræner for kvindeligaholdet RMBQ med stor succes. Hasse har startet holdet op fra bunden og har formået at føre dem til Danmarksmesterskabet på kort tid. Tidligere har Hasse trænet kvindeligahold i Herlev med et hav af DM-titler i rygsækken. Endvidere har Hasse været træner for det danske kvindeishockeylandshold, ligesom han tidligere har trænet forskellige årgange fra U12 til U20 (Divisionen) i Herlev.

Vi har i sidste sæson manglet en sportschef, hvilket har kunnet mærkes, så vi er med den nye forstærkning overbeviste om, at Hasse med sin erfaring, netværk og ballast kan være med til at føre klubbens sportslige ambition ud i livet.
Hasse bliver sportschef for Herlev Ishockey Klub med særlig fokus og ansvar for U16, U18 og Divisionen. Hasse vil desuden have et tæt samarbejde med Herlev Eagles, så Herlev Ishockey Klub kan udvikle kommende talenter til eliten.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde med Hasse og til at følge rejsen mod at gøre Herlev stor igen.

Hasse udtaler: “Det bliver en spændende proces, vi skal i gang med i Herlev.
Glæde, hårdt arbejde og følelsen af at løfte i flok skal være toneangivende. Kan vi skabe denne fornemmelse, kommer resultaterne på banen som en gevinst”.

I den kommende sæson vil klubbens medlemmer høre mere om Herlev Ishockey Klubs strategi, vision og mål.

Med venlig hilsen
Sportsudvalget, Bjarne Mikladal

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner