Nyt liv til Streetbasketbanen!

BK Amager
14. apr. 2024

Kære BK Amager,

Som de fleste nok har bemærket, har streetbasketbanen været lukket i alt for lang tid. Dette skyldes at de fire justerbare kurve på tværbanerne er gået i stykker og deres fundamenter er ikke udført korrekt.

Vi har arbejdet hårdt på at finde en løsning på det og det er endt med at kommunen har købt fire nye kurve, som alle er i højde 305 cm og ikke justerbare. Denne løsning er vedtaget for at forhindre de samme problemer fremover.

Entreprenøren havde en aftale med kommunen om at fundamenterne og de nye kurve skulle stå klar i november sidste år, men desværre blev det ikke udført! I sidste uge fik han så endeligt støbt de nye fundamenter, så vi nu kan komme videre.

Vores plan er at kunne åbne banen den 1. maj, men først er der en del der skal ordnes.

I samarbejde med kommunen har Jesper Johnsen og jeg påtaget os ansvaret for at få gjort banen klar, så vi igen kan komme til at få en masse gode stunder med streetbasketball.

DBBF vil også gerne benytte banen til at afholde DM semifinale-stævne i 3x3 den 19.maj, hvilket vi glæder os til at opleve!

Før banen kan åbnes skal tribunerne have en større renovering. Planen er at vi beklæder tribunens overflader med plastplader, hvorefter vi genmonterer de blå sæder. Værnene og synligt stål skal males med rustbeskyttelsesmaling - på den måde håber vi at tribunerne kan holde i mange år. Banen og belægningen skal ryddes op og rengøres, så den står klar og flot igen. De nye kurve skal monteres og dette gør vi selv, da der ikke længere er den store tiltro til, at entreprenøren overholder sine aftaler. De to kurve på hovedbanen skal justeres og den ene skal have en ny rim monteret.

For at vi kan nå alt dette, holder vi derfor en arbejdsdag på lørdag den 20/4. Vi starter kl. 10, men man kan komme når det passer.

Alle er meget velkommen og al hjælp er utrolig værdsat!

Meld gerne om I kan komme inde på facebookgruppen "BK Amager" i den tråd der er derinde.

Let’s go BK Amager!

Mvh. Anders og Jesper

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner