​Ny breddeudviklingschef for de kommende to sæsoner

Herlev Ishockey Klub
15. maj. 2024


Vi er glade for at kunne meddele, at vi pr. 15 maj 2024 har indgået en toårig kontrakt med Christina Andersen som breddeudviklingschef i Herlev Ishockey Klub med det sportslige ansvar for U8 til og med U14. Christina overtager stafetten fra Heidi Pihlmann Hansen, som har varetaget rollen de sidste to sæsoner. Vi vil herved benytte lejligheden til at takke Heidi for hendes store arbejde i den forbindelse.

Christina er en ægte Herlev-pige, der vender hjem. Christina har tidligere gennem flere år spillet på det tidligere kvindeligahold i Herlev og har også i flere år spillet på det danske kvindeishockeylandshold.

Christina er næsten i bogstavligste forstand født på isen, dog ikke i Herlev, men i Aalborg, hvor hun siden barnsben har dyrket sporten intenst, herunder også kunstskøjteløb, hvilket har bidraget til Christinas sublime skøjteløb og blik herfor.

Christina har tidligere været træner i Herlev og har de sidste to sæsoner været assisterende træner i Rødovre Skøjte og Ishockey Klub på kvindeligaholdet RMBQ, hvor hun har haft stor andel i holdets succes frem mod Danmarksmesterskabet. Endvidere varetager Christina aktuelt træninger for piger i DIU-regi.

Med Christinas erfaring inden for eliteishockeyen kombineret med hendes blik for bredden på de yngste årgange fra og med U8 til og med U14 vil hun have fokus på at fremme udviklingen hos den enkelte spiller. Endvidere vil Christina have fokus på at forme en strategi og vision for årgangene, ligesom hun vil være en stærk kommunikator, herunder også i relation til forældre og spillere.

Christinas overbevisning er, at bredden skaber eliten, og med disse ord, vil vi glæde os til det fremtidige samarbejde med Christina, som også vil have et tæt samarbejde med sportschef Hasse Hintze Christiansen særligt omkring de årgange, der befinder sig i grænsefeltet mellem breddeårgangene og de mere eliteprægede årgange.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde med Christina og til videreudvikle de yngre årgange i klubben.

I den kommende sæson vil klubbens medlemmer høre mere om Herlev Ishockey Klubs strategi, vision og mål.

Med venlig hilsen
Sportsudvalget, Bjarne Mikladal

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner