Motionscamp 2021

Odense Ishockey Klub
2. jul. 2021

 

uge 32 er der is til de voksne! Som I de forgangne sæsoner vil vi gerne indbyde motionsspillere fra Odense, med mere eller mindre erfaring med ishockey, til 5 dages inspiration og klargøring til sæsonen. 5 dage i træk med ishockey. Og igen i år er det gratis. Men vi har kun 34 pladser.

 

TEMAER: Som i forgangne år, så vil du møde flere forskellige temaer i løbet af ugen:

Grundlæggende skøjteløb - > kropsposition, inder- og yderskær, vendinger

Puckføring + pasninger

Afslutninger

Nærkampsspil

Spillerpositioner

Afsluttende kamp fredag aften

 

UDENFOR ISEN: Der vil være mulighed for skøjteslibning. Der vil være aktiviteter hæftet op på istræningerne. Tirsdag ser vi Bulldogs-kamp med kort oplæg inden kampen fra en af Bulldogs-trænerne

 

TRÆNERE: Toms Strauss (OIK’s Talentliga-træner), René B Matzen (OIK Kvindeliga) Alexander Hansson (tekniktræner), Anders Holst. Du møder forskellige trænere i løbet af ugen.

 

DAGE: Mandag den 09.08. til fredag den 13.08. Vi har træning hver aften efter 20.45, og der vil hver aften være 75 - 90 min på is.

Fredag aften slutter vi med lidt at spise og drikke efter vi har fundet en vinder af kampen. Fredag vil der ligeledes være Bulldogs-kamp, så vi er på i hal 2.

 

PRISEN: er kr. 0,- Du tilmelder dig fortsat på oikshop.dk.

Forklaringen er, at Odense IK gerne vil gøre noget ekstra for vores seniorspillere. I mistede en stor del af sidste sæson og derfor vil OIK gerne hjælpe jer i gang med 2021/2022 sæsonen og holde fokus på rekruttering og fastholdelse af voksne spillere.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer, så kontakt nedenstående på mail. Du får svar og kommentarer i uge 30.

 

Anders Holst

Odense Ishockey Klub

email: ah@oik.dk

_______________________________________________

Lille note: har du set, at OIK begynder med morgentræning for seniorspillere fredage fra 06.45 – 07.45 fra uge 33. Alle er velkomne!

LÆS MERE: Motionscamp 2021.pdf

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner