Holdlederudvalget forbereder ny sæson

Odense Ishockey Klub
24. maj. 2021

I sidste sæson nedsatte OIK's bestyrelse et styrket holdlederudvalg, der har fået en stærk start på sit virke på trods af coronarestriktioner.

Formålet med udvalget er at strømline og styrke de yngste holds besætning på de vigtige holdlederfunktioner, således at know-how til de ugentlige rutiner og sæsonens rytme fastholdes og udbygges i videst mulige udstrækning.

Michael Petersen og Casper Kragh Pedersen står i spidsen for udvalget, der bakkes op af sportschef Jens Hellsten fra bestyrelsen.

I forhold til den kommende sæsons holdlederbesætning på de enkelte hold, fra U7 og op til og med U13, er det suverænt holdlederudvalget, der træffer afgørelser.

Naturligvis i tæt dialog med det pågældende holds cheftræner.

Så snart den endelig besætning foreligger for den kommende sæson, vil vi melde denne ud på hjemmeside samt vore kanaler på de sociale medier.

Skulle man have lyst til at høre nærmere omkring, hvad det indebærer at være en god holdleder i OIK, og eventuelt gerne selv vil give en hånd med, så kontakt endelig Michael (mail: skyggen99@yahoo.dk) eller Casper (mail: ckpedersen99@gmail.com) for yderligere info.

Holdlederudvalget & bestyrelsen i OIK

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner