Halveret kontingent

Drive Badmintonklub
21. apr. 2021

Foråret er kommet og vi kan forhåbentlig alle så småt komme igang med at spille badminton igen. 

Vi, i Bestyrelsen, er glade for støtten som klubben har fået igennem denne nedlukning. 

Ingen har kunne være herre over hvor længe Mariendalshallen ville være lukket, og vi har derfor ikke kunne spå "hvor meget" af denne halvsæson, der ville være mulig at spille badminton i. Nu ved vi lidt mere. 

Derfor annoncerer vi hermed:

  • Medlemmer der har betalt kontingent for perioden 01.01.2021-01.07.21 vil få 50% på den næste halvsæson (01.08.2021-01.01.2022).

Hvis du ikke har betalt kontingent for enten dig selv eller dit barn for indeværende periode, kan du gøre det inden ultimo april og så vil ovenstående tilbud gælde. 

Det betyder også, at hvis man ikke har betalt kontingent for indeværende periode, vil man ikke anses som værende medlem og derved vil man skulle søge om indmelding (inkluderende indmeldelsesgebyr og eventuelt venteliste), såfremt man har interesse for at spille næste sæson. 

Det skyldes bl.a. at vi har haft udgifter til trænere og bolde på trods af nedlukningen, og vi håber derfor på jeres yderligere forståelse og støtte. 


Vi ønsker alle en rigtigt glædelig genåbning og god fornøjelse i hallen. 

/Bestyrelsen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner