Brev til medlemmer af OIK

Odense Ishockey Klub
19. mar. 2021

I går blev dette brev rundsendt til klubbens medlemmer - blandt andet indeholdende et specialtilbud til alle OIK'ere.

 

Kære OIK Medlemmer.

Det er dejligt at se, at hele ungdomsafdelingen er ”kommet på græs” og at holdene nu kan mødes udenfor og træne sammen.

Næste skridt bliver, at vi får lov til at komme på is for at træne og endnu bedre for at spille kampe. Det håber vi at vi kan nå inden sommerferien og Idrætsparken har givet tilsagn om, at der vil være is mindst til uge 17 og måske endda endnu længere. Det giver mulighed for at alle – også motionsafdelingen – får ekstra træningspas.

Det har været flot at se hvor stor opbakningen har været til OIK under nedlukningen. Stort set alle i såvel ungdomsafdelingen som i motionsafdelingen har betalt kontingent. Det vidner om, at vi i OIK har en stærk foreningskultur og forståelse for at vi hver især er ansvarlig for at foreningen lever. Derfor kan vi også med sikkerhed sige at OIK kommer stærkt igen når der for alvor lukkes op.

Under corona nedlukningen har Michael Søvsø udgivet bogen ”Danskerne i NHL – en liga for sig”. Som tak for jeres opbakning tilbydes alle OIK’s medlemmer, at købe bogen for 100 kr. mod normalprisen på 249 kr. Når I nu ikke kan træne ishockey, kan I læse om ishockey. Bogen udleveres hver mandag og onsdag klokken 17-18 fra klubrummet, når der er betalt 100 kr. på mobilepay 33865 eller kontant.

Vi ved endnu ikke, hvornår vi får mulighed for at afvikle klubbens generalforsamling. Vi indkalder, så snart der lukkes op for større forsamlinger. Sportsudvalget er i fuld gang med at planlægge næste sæson. Økonomiudvalget har selvfølgelig arbejdet med at hente så mange støttekroner som muligt, så vi kan kompensere de store tab vi har haft i sæsonen. Og alle de praktiske udvalg står og tripper, fordi de gerne vil i gang igen.

Vi håber, at vi snart får mulighed for at mødes i klubrummet. Indtil det sker, må vi bare bede jer overholde de regler, der gælder for benyttelse af Idrætsparken.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for OIK.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner