Oister Internet

Oister er et dansk mobilselskab ejet af Hi3g (3 mobil) som også er Dansk. Oisters rolle har hele tiden været at tilbyde ultra billig telefoni og data. De har lykkedes med at leverer tilbud på tilbud, der presser de andre mobilselskaber hårdt og gør det stadigvæk – Det er billige.

Kan jeg få Oister Internet?

Oister dækker super godt i stort set hele Danmark med deres 4G netværk. Det kan give ca. 80 / 20 mbit internet, hvis der er forholdsvis god dækning. Det er dog ikke helt alle som kan forvente at få 100% signalstyrke og dækning. Oister virker upåklageligt i alle de større byer, men der er altså områder i Danmark, hvor signalet ikke er ret kraftigt og der vil du få et langsommere internet. Sådan er det også hos alle de andre mobilt bredbånd udbydere i Dk Du kan tjekke Oisters dækning på deres dækningskort – Se det her..

Hvad koster Oister Internet

Oister tilbyder trådløs internet uden kabler og installation. Du får en router, der fanger Oisters mobildata signaler og giver din bolig internet på den måde, så der skal slet ikke en installatør ud til din bolig og du kan endda tage boksen med i sommerhuset – så det er både billigt og smart.
Prisen for en internt router og fri data (fair use grænse på 2 TB data pr. md) hos Oister koster i øjeblikket Kr. 229 pr. måned

Er 2 TB internet nok?

Hvert abonnement får 2.000 GB data inkluderet hver måned og det er enormt meget data.
Langt de fleste familier bruger kun omkring 1 TB pr. måned. Så med 2 TB burde der altså være nok til både et par teenagere og unger der suger streaming/spiller.
Til sammenligning kan vi fortælle at de fleste halv professionelle gamere, der spiller flere timer om dagen ikke kommer over 1,5 TB om måneden.

1 TB mobildata kan bruges til en lang række formål, herunder:

  • Streaming af video i høj kvalitet i timevis
  • Downloading og uploading af store filer, f.eks. videoer og billeder
  • Online gaming og spil streaming
  • Brug af cloud-tjenester til at gemme og dele store mængder data
  • Video- eller telekonferencer i høj kvalitet med mange deltagere
  • Brug af virtuelle private netværk (VPN) til sikker browsing og fjernadgang til computere

Generelt set kan 1 TB mobildata bruges til at opfylde de fleste mobile data behov og vil normalt være mere end tilstrækkeligt for en enkelt person i løbet af en måned. Hos Oister får du hele 2 TB data (2.000 GB data) inkluderet i dit data-abonnement.

OIster internetOister WiFi

Med i dit abonnement får du en wifi router helt som dem du kender fra kablet internet.
Den eneste forskel er, at der skal indsættes et simkort før den virker og der ikke skal et stik i vægen – blot strøm.
Du kan tage den med hvor du lyster – sommerhuset, kolonihaven, båden, camping – der er ingen krav om at den står fast på din bopæl og det er en kæmpe fordel for den aktive familie.

Der kan være op til 64 brugere koplet op på routeren og der er både 2,4 samt 5 Ghz netværk.

Oister abonnement

når du opretter dig, så binder du dig til 6 måneders brug.
Grunden er at Oister gerne vil have beløbet til routeren ind som de mindste, så de ikke direkte taber penge på kunderne.
De første 6 måneder får du i øjeblikket til 189 pr. måned og derefter stiger det til normalprisen på de 229,-

BESØG OISTER OG LÆS MERE HERMere om Oister bredbånd

Oister tilbyder også internetløsninger til danskerne. De tilbyder bredbåndsløsninger via mobilnetværket, hvilket betyder, at man ikke behøver at have et traditionelt kabelbaseret bredbånd i sit hjem.

Oisters bredbåndsløsninger er trådløse og kræver kun en router, som man kan tilslutte til en stikkontakt. Man kan vælge mellem forskellige hastigheder alt efter ens behov, og der er ingen binding eller opsigelsesvarsel, så man kan skifte mellem forskellige hastigheder eller selskaber efter behov.

Med Oisters bredbåndsløsninger følger også en række fordele. Man får eksempelvis en gratis mobil-app, hvor man kan følge sit forbrug og tilvælge ekstra data eller opkaldsminutter. Derudover kan man også få gratis opkald til andre Oister-kunder og en god kundeservice, som er tilgængelig alle ugens dage.

En af fordelene ved at vælge Oisters bredbåndsløsninger er også, at man kan tage sin internetforbindelse med sig, når man er på farten. Det kræver blot, at man har sin router med sig, og at der er god mobildækning på det pågældende sted.

Alt i alt er Oisters internetløsninger et godt alternativ til traditionelt kabelbaseret bredbånd. Med deres trådløse og fleksible løsninger kan man tilpasse sin internetforbindelse efter sine behov og undgå at betale for unødvendige funktioner.

Læs også om lydbøger online her