No Cure - No Pay SEO

Det kan virke fristende at indgå en No Cure – No Pay SEO løsning, så du ikke selv skal betale en pind før firmaet leverer resultater, men du skal træde varsomt for ikke at blive snydt.

Holdepladsen for Cowboy SEO

No Cure No Pay SEO

Langt de fleste SEO firmaer, der tilbyder No cure – No Pay er typerne af firmaer, der hører under Cowboy SEO firmaer. Det er dem der bruger black hat metoder til at få din hjemmeside højt i Google og opnår hurtige resultater, der kan give 200% bagslag, hvis Google opdater det.

Det er meget muligt, at firmaet kan få din hjemmeside til at ligge højt i en periode og det tager de en høj betaling for, når Google så opdager de har fusket og svindlet for at få din hjemmeside højt, så bliver er det DIT domæne, der bliver straffet og smidt helt i bund på alle Google søgninger. SEO firmaet har høstet penge fra dig allerede og er komplet ligeglade med at dit domæne nu overhovedet ikke bliver vist i Google – De er videre til næste kunde de skal snyde.

Det skal du passe på med No cure - No pay

Spørg dem om hvordan de laver SEO og hvilke metoder de anvender.
Nævner de noget i den her retning, så er det ikke dem du skal købe hos:

  • Billige links fra PBN netværks
  • Kopierer jeres tekster og ændrer lidt i dem til nye sider
  • asser af billige links til 200 kroner pr. stk og optimeret linktekst
  • Køb af links på Fiverr.com
  • Køb af links fra alt andet end .dk sider
  • Black Hat SEO tekniker

Sådan finder du en seriøs No Cure – No Pay samarbejdspartner

Det skal være et SEO Bureau med mange års erfaring, allerede der, sorterer du de fleste Cowboy SEO firmaer fra. Et SEO firma med mindst 8 års erfaring og en mere eller mindre kendt person i front for firmaet, så tegner det okay. Der skal helst være en person med navn og billede, som står bag firmaet og tager ansvaret.

Valg af søgeord til afregning

Hos et No Cure – No Pay SEO bureau, betaler du typisk pr. søgeord og efter hvor højt det kommer op i Google. De useriøse firmaer vil bilde dig ind, at en søgning med meget lidt trafik (ingen leder efter dem i Google ) er fantastisk. Det er deres måde at snyde dig på. Hvis de kan få dit til at tro en søgning, stort set uden trafik er vigtigt for dig, er deres arbejde enormt meget lettere. En søgning med lav trafik og ingen konkurrence i Google er meget let at få din hjemmeside til at ranke højt på.

De skal ikke bruge mere end et par timer og så hænger du på en kontrakt til 1.000 pr. måned – og du får ingen nye kunder fra topplaceringen, for der er ingen som søger på sætningen. De smarte SEO sælgere forsøger at bilde dig alt muligt ind for at sælge deres elendige amatør skrammel af SEO løsninger. Prøv at se på deres egne hjemmesider, de kan jo ikke engang få deres egen hjemmeside til at ranke højt på noget interessant mht. SEO de er tvunget til at købe annoncer og ringe rundt i desperation.

De rigtige søgeord

De rigtige søgeord, skal være dem, kunderne benytter når de leder efter netop det du sælger, det skal være de søgninger flest købemodne kunder laver og der skal din hjemmeside komme frem højt.

Er du blikkenslager og sælger tagrender på Fyn, ja så vil det være vigtigt at komme frem, når man søger efter ”Tagrender Fyn” og ”Montering tagrender fyn” eller ”Nye tagrender Fyn”. Det kan også være mere lokale søgninger som f.eks. ”Nye tagrender Odense”, Zink tagrender Odense” osv. Bed om en liste over søgninger de mener er interessante for dig og bed dem skrive ned hvor meget trafik, der er pr. måned i Google.dk på hver søgning.