16. jun. 2018
Information
Dato
16. jun. 2018
Tilmeldingsfrist:
14. jun. 2018
Sted
Munkekærhallen
Tjørnholmvej 10
2680 Solrød Strand
Pris
Mad, vand og vin - 150,00 kr.

Kære venner af Solrød Comets - kom og mød dine gamle holdkammerater

Vi indfører en årlig sommertradition, baseret på SJOV, basketball, løgnehistorier, grillmad og hygge.
Kære Piger og Drenge, det vil glæde os at se dig til Comets Reunion på vores gamle hjemmebane i Munkekær, til en dag med højt humør og uhøjtidelig basketball.

Arrangementet er for Nuværende og tidligere medlemmer af Comets (aldersgruppen fra 18+ år)

Prisen for dette plus mad, vin og kildevand er kun 150,-

Vi håber at have vejret med os, så vi kan sidde udenfor og nyde solen mens der fortælles løgnehistorier og vises tekniske detaljer som fra en anden planet, men ellers går vi ind i hallen. 

I løbet af arrangementet serveres der fra grillen, suppleret med salat, flutes og et par glas rødvin. Senere på dagen serveres der pølser og øl. Dette er inkluderet i arrangementet, men hvis der undervejs skulle blive behov for soda og/eller øl, sørger vi for, at det kan købes til fornuftige priser.


Comets er en forholdsvis lille klub men vores hjerte for Basketball er STORT. Vi holder rigtig meget af sporten og af alle de unge mennesker der dagligt kommer i Munkærhallen for at dyrke deres sport.

Vi værdsætter alle de frivillige kræfter der uge efter uge lægger masser af timer i klubben, og vi glædes over de mange venner og familier der i hverdagen medvirker til at skabe god stemning i hallen, men vi påskønner også klubbens fortid.  

Vi ses til Reunion


Vedhæftet fil: Comets Reunion.pdf