20. apr. 2024
Information
Dato
20. apr. 2024
Sted
KØS-Sejlsport
Svaneknoppen 5
2100 København ø
Pris
Tilmelding - Barn (Udfyld venligst med BARNETS /Sejlerens alder - og 1 tilmelding pr barn/sejler - 0,00 kr.
Tilmelding - "medfølgende voksen" - 0,00 kr.

KØS Sejlsport kalder ALLE MATROSER PÅ DÆK - Vi er sejlklubben for børn, unge og familier og sætter kursen mod nye venskaber, oplevelser og færdigheder!


Kom og besøg os og prøv alle de sjove muligheder for at sejle, hygge og lære nyt. Vi giver en tur i vores speedbåde, du kan komme ud og sejle i vores joller, mærke vinden i sejlene, sidde i en jolle eller prøve kræfter med e-sejlads hvis vejret er mere til det.


I kan høre om vores mange forskellige sejlerhold og aktiviteter for alle niveauer og aldre. I KØS har vi sejlere fra 4-25 år - så der er også plads til DIG. Vi kan faktisk også hjælpe med en løsning så dine forældre og bedste forældre også kan komme ud og sejle :-).


Der vil være mulighed for at tale med sejlere, trænere og forældre fra de forskellige typer af hold.


Tag din ven, veninde, mor, far, børn, børnebørn, kusiner eller én helt anden med og få 2 timer hvor I kan dele nogle fede oplevelser.  Vi er lige nu ca. 100 børn og unge i klubben - Måske er det også noget for DIG? Eller én du kender?


Husk en varm jakke, badetøj og et håndklæde.


Tilmeld dig her (ikke et krav, men en stor hjælp) . Har du endnu ikke en Holdsport profil, så vælg blot tilmelding uden. Har du spørgsmål inden så skriv til bestyrelsen@kossejlsport.dk eller ring 20676460 (Anton, cheftræner) eller 52390400 (Henning, formand).


Vi glæder os til at se dig !