16. okt. 2023 - 20. okt. 2023
Information
Dato
16. okt. 2023 - 20. okt. 2023
Tilmeldingsfrist:
20. okt. 2023
Sted
Copenhagen Skatepark
Enghavevej 80
2450 København
Pris
Camptilmelding - 1.399,00 kr.
3 Dages tilmelding - 840,00 kr.

U42 Copenhagen Skatepark Efterår Skatecamp 2023

5 Dags Skatecamp i Copenhagen Skatepark i uge 42 - fra mandag d. 16/10 til fredag 20/10 kl. 09.00-14.00 hver dag.

Her kan I komme og skate løs så tosset I vil, hygge med de andre som er med og lave nogle hyggeaktiviteter når stængerne er blevet trætte som kreativ værksted med gripart.


Lokation

Vi kommer til at være i Copenhagen Skatepark (Enghavevej 80, 2450 København).


Introduktion

Oven på vores mange fantastiske camps glæder vi os meget til endnu en skøn camp sammen med jer. 


Vi gør det her, fordi vi elsker at skate, og fordi vi ved, hvor meget skateboarding har givet os, og det vil vi gerne give videre til jer! 


Vores camps er fra 7-16 årige. Det betyder ikke noget, at du ikke har stået på et skateboard før - det kommer du til at lære. Og det gør heller ikke noget, at du er øvet, for så kommer du til at skate sammen med nogen på dit eget niveau.


Om fredagen til campen afholder vi afslutningshygge-jam og uddeling af præmier og diplomer efterfølgende, hvor forældre og søskende er velkomne til at komme.


Velkomstbrev til campen, sendes ud fredagen inden campen starter.


Husk endelig at der er mulighed for lån af skateboard samt hjelm.


Vigtigt: Det er frihed, fællesskab og sjov, som er det vigtigste. Vi går ikke op i, om hvor gode I bliver til at skate - vi går op i, om I storsmiler, når I går hjem og ikke kan vente med at komme igen! Vi glæder os til at skate med jer.


Kh. Simon, Mathias, Fred, Carlos & resten af holdet bag Stranges Skateboardskole & Big Heart Skateboarding foreningen.


Niveau

Begynder: På dette niveau øver vi basale ting som at skubbe og køre, dreje og bremse på flad jord. Derudover øver vi også at køre op og ned af ramper samt flere basale tricks i skateboarding som f.eks. kickturns (dreje og vende på ramper), pumpe og ollie (et "hop" med skateboardet) samt andre begyndervenlige skateboard tricks.


Letøvet: Som let-øvet er man godt selvstændigt kørende på skateboardet, har erfaring med forskellige ramper og kan ollie. På let-øvede hold øver vi i at skate forskellige obstacles, grinds, manuals slides og flip tricks som f.eks. kickflip. Flere tricks vi øver på ramper er in (køre ned af toppen fra en rampe), early grab, axle stall, rock fakie mm. 


Øvet: På øvede hold er det for meget selvstændige skatere hvor vi øver avancerede flip tricks som f.eks. 360 flip, hardflip, nollie flip samt manuals, grinds og slides på større genstande samt tricks ned af trapper, s og gaps. Her foregår træningen med meget dygtige skate trænere hvis mål er at oppe elevens niveau på et personligt plan.


Pris

Pris kr. 1399. Forudsætter medlemskab af Big Heart Skateboarding foreningen, for resten af året på kr. 300.

Hvis prisen forhindrer deltagelse så kontakt os. Mulighed for nedsat pris for familier med få ressourcer. Betal det fulde beløb og skriv en besked til os med at du ønsker rabat på tilmeldingen (Vi kan max tilbyde 50% nedsættelse i pris som refunderes efter tilmeldingen).


Medlemskab af Big Heart Skateboarding foreningen

Med medlemskabet til Big Heart Skateboarding foreningen støtter I os som forening og skateboarding i Danmark.


Vores bundlinje er at sprede kærligheden til skateboarding til så mange mennesker som muligt og jo flere medlemmer vi har, jo mere kan vi få adgang til igennem det kommunale som fx eksisterende skateparks eller faciliteter som kan bruges, støtte til vedligeholdelse samt bygning af nye skateparks og andre skate-relaterede projekter.


Skriv til simon@bigheartskateboarding.com eller ring på 42 72 31 69 hvis I har nogle spørgsmål.


Vilkår vedr. annullering af tilmelding

Vi tror på at lade hjertet komme før økonomien, så hvis der er sygdom, rejser o.lign. der gør at I bliver nødt til at annullere tilmeldingen, så er der fuld refundering af camp tilmeldingen. Der er dog ikke nogen refundering af årsmedlemsskabet.


Tilmelding

Klar til at tilmelde? Tryk venligst her.