27. nov. 2021
Information
Dato
27. nov. 2021
Sted
Klubhuset
Per Henrik Lings Allé 10
2100 København Ø
Pris
Tilmelding - 0,00 kr.

Trods omtale af kvindefodbold, ser vi ikke mange flere piger og kvinder på banerne. Og heldigvis er medie fokus er ikke nok i sig selv! Det vigtige er kvaliteten af det produkt som spilleren, og hendes familie, møder i klubben! På denne dag sætter vi et særligt fokus på BK Skjolds pige- og kvindesetup.


Vi har inviteret Søren Østergaard, som er ungdomsforsker, og var initiativtager til HB Køge´s satsning på pige- og kvindefodbold. Senest har han været med til at gøre det attraktivt for piger at begynde til fodbold i Køge BK, og nu er turen kommet til BK Skjold.

Søren holder et kort oplæg med titlen ”Fra serie 2 til Champions League – pige- og kvindefodbold i europæisk topklasse for både de bedste og de fleste”.


Herefter fremlægger vi et bud på målsætning og strategi for et pigeprojekt i BK Skjold. Dette følges op af workshops over dagens tema - udvikling af pige- og kvindefodbolden i BK Skjold. Vi har brug for alle vinkler, så uanset om du er spiller, træner, forælder, eller bare nysgerrig på projektet, er du meget velkommen! 


Vedhæftet fil: workshop.pdf