29. mar. 2021 - 31. mar. 2021
Information
Dato
29. mar. 2021 - 31. mar. 2021
Tilmeldingsfrist:
26. mar. 2021
Sted
Avedøre stadion (kunsten)
Byvej 72
2650 Hvidovre
Pris
Tilmelding HIF Camp - 499,00 kr.
Tillægsydelser
Frokostordning i 3 dage - 150,00 kr.

I påsken (3 dage i uge 13) afvikler Hvidovre IF igen HIF Camp på Avedøre Stadion for drenge og piger i årgangene fra 2013 til 2006, for både markspillere og målmænd.


Hvornår:
Mandag d.29/3 til onsdag d.31/3 – kl.9.00 til 14.00 alle dage


Hvis vi ikke kan afvikle HIF Camp grundet Covid-19 refunderes tilmeldingen.


Sted:
Kunsten, Avedøre Stadion, Byvej 72, 2650 Hvidovre

Alle får 5 timers super fodbold træning om dagen! Formålet de 3 dage er af skabe masser af kvalitets- og udfordrende træning. Der er fokus på udvikling af individuelle kompetencer og matchning efter rette udviklingsniveau. Gruppeinddelingen bliver lavet efter de tilladte størrelser i forhold til de ”pågældende Corona-regler” – dog med mulighed for at kunne matche op og ned. Dog har vi forståelse for sociale relationer når det er relevant! Alle får også mulighed for tilkøb af frokost i form af varm sund mad (der tages hensyn til allergier osv.). Yderligere vil der være mulighed for tilkøb af andre unikke uhlsport HIF Camp fodboldprodukter.!  


Pris for deltagelse:
499,- for 3 dage med 15 timers fodbold. Til HIF Camp i vinterferien betaler i kun for deltagelsen, ønskes HIF Camp tøj kan dette købes separat med rabat.

De enkelte dage har sit eget træningstema med et individuelt fokus, træningen tilrettelagt så spillerne oplever læring og udvikling i forhold til deres respektive niveau. Her i sommerferien uge 32 deltog 150 spillere og de havde en super uge!


Yderligere er træningen målrettet til de enkelte årgange og deres aldersrelaterede læring for både markspillere og for målmænd. På HIF Camp vil der også være et særligt hold for målmænd med specifiktræning med Hvidovre IF's uddannede målmandstrænere.

Trænernormeringen på HIF Camp vil være 1 træner 8-10 spillere, dette for at højne kvaliteten og give mere træner tid pr. spiller, men også for at kunne give trykke ramme som beskrevet nedenfor. Til at hjælpe alle trænere vil der også være ung-træner assistenter.


Hver dag vil der være trænere på Avedøre stadion fra kl.8.15 hvis der er nogle som har behov for at aflevere før. Der vil også være mulighed for omklædning i omklædningen ved klubhuset både inden træning og efter træning.

         

HIF Camp er for årgangene U8 til U15 drenge og piger, markspillere og målmænd.

Træningsfilosofi og struktur for HIF Camp:

  • Et træningsmiljø kendetegnet ved forventninger, glæde og tryghed, da disse værdier er essentielle for spillere i denne aldersgruppe.
  • Et træningsmiljø, der søger at udvikle 4 kategorier: koordination, teknisk, taktisk og mentalt.
  • Et træningsmiljø, der gennem en læringscyklus gennemgår de fundamentale tekniske og taktiske områder, ud fra en aldersrelateret metodik.
  • Et træningsmiljø, der stiller udfordringer til hver spiller, så alle bliver mødt med passende krav.
  • Et træningsmiljø, der ser hver spiller som et unikt individ og møder denne med en anerkendende tilgang.
  • Et træningsmiljø, der er præget af sjov og trivsel.
  • Et træningsmiljø, hvor spillerne tør lave fejl, for derigennem at dygtiggøre sig.
  • Et træningsmiljø, hvor spillerne opsøger feedback fra trænere og de andre spillere.

 

Frokostordning: Frokost vil være en sund og varieret såsom pastasalat, ris med kylling i karry, pasta med kødsovs eller lasagne, frokosten serveres indendørs ved omklædningen/klubhuset eller hvor vejret tillader det. Der tages hensyn til allergier eller andre hensyn såsom spillere der ikke må få svinekød, dette noteres i forbindelse med køb af deltagelse. Frokost alle 3 dage kan tilkøbes for kun 150,-


HIF Camp tøj:
For deltagelse i HIF Camp i vinterferien betaler i kun for selve deltagelsen. HIF Camp tøj kan købes separat med 10% rabat, det er helt frivilligt hvor meget man ønsker af købe. I forbindelse med køb af deltagelse modtager i et link til tøjbestilling. Der vil være mulighed for tilvalg af navn og initialer på tøjet.                                                                                

Spørgsmål kan rettes til Børneakademiler Jack Nilaus på risbjerg@hif.dk


Med sportslig hilsen Hvidovre IF


Vedhæftet fil: HIF Camp påsken 2021 uge 13.pdf