27. jul. 2020 - 31. jul. 2020
Information
Dato
27. jul. 2020 - 31. jul. 2020
Tilmeldingsfrist:
24. jul. 2020
Sted
Søndersøhallen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Pris
Pris for årg. 2001-2004 - 600,00 kr.

VBBK SOMMER CAMP

Endelig er hallerne åbnet igen og det fejrer vi med en Sommer Camp i Uge 31. Vores medlemmer og trænere brænder for at komme i gang igen og blive klar til en ny sæson! 

Idéerne har været mange og flere af os trænere og nøglepersoner har tænkt over hvordan vi får samlet VBBK igen i denne Corona-tid. Det har været vigtigt for os, at det har skulle bygge på klubbens værdier FÆLLESSKAB - OPLEVELSER - UDVIKLING og, at det skulle være noget for os VBBK'ere.

Vi har arrangeret en camp, som giver dig mulighed for at komme styrket ind til den kommende sæson. 

Hallen er blevet opgraderet med nye og flere kurve, og der spreder sig generelt rigtig positiv stemning i klubben, hvor flere initiativer begynder at se dagens lys.

På campen vil du få:
- Niveau- og aldersopdelte træningsgrupper
- Kompetente trænere
- En god blanding af skills og spil
- Masser af sjov med andre VBBK’ere
- En fredag aften med turnering og spisning

Tilmeldingen åbner den 20. Juni kl. 10:00. Sidste frist for tilmelding er 10. Juli. Der er plads til 70 deltagere hos de yngste og 15 hos de ældste. Antallet kan udvides hvis der bliver blødt op på retningslinjerne. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger vedr. Covid-19. 

VBBK Sommer Camp vil være delt i 2 aldersgrupper og yderligere flere niveau- og aldersindelinger. 

Årgang 2005-2012
For de yngste vil campen være fra klokken 9:00-15:00. Dagen vil byde på opvarmning, skills, konkurrencer, frokostpause, spil og kampe. Ydermere vil der være fokus på den fysiske træning for de ældste i gruppen, mens de yngste kan se frem til en masse basketball-relaterede lege. Pris: 1200kr

Årgang 2001-2004
For den ældste gruppe vil træningen foregå som to træningspas per dag. Det vil være fra klokken 12:00-15:00. Der vil blive arbejdet på udviklingen af jeres skills samt blive spillet en masse ud fra forskellige situationer. Derudover vil klubbens fys/fysiske træner Sergio gøre jer fysisk klar til sæsonstart. Pris: 600kr


Hvad skal jeg have med?
Man skal selv medbringe frokost på campen. Campen står for saftevand og frugt. Derudover skal man også have sko/tøj med til at være udendørs. Vi krydser fingre for, at vejret er med os. 

Vi forlænger fredagen Fredag vil vi afslutte campen med konkurrencer og turnering og efterfølgende spisning. Vi forventer at slutte cirka 18:30.

Trænere
På campen vil du blive mødt af nuværende og tidligere trænere fra VBBK samt klubbens elitespillere. Vi vil opdatere trænerlisten løbende på klubbens sociale medier. Ansvarlige for campen er Mads Andersen og Susie Heede.

Spørgsmål kan rettes til dem på mail susie.heede@yahoo.dk & madsa1994@hotmail.com


Vi glæder os til at se jer!


Vedhæftet fil: Sommercamp 2.png