29. jun. 2020 - 3. jul. 2020
Information
Dato
29. jun. 2020 - 3. jul. 2020
Tilmeldingsfrist:
22. jun. 2020
Sted
Fælledparken - Storefælled
Edel Sauntes Allé
2100 København
Pris
Tilmelding - 1.275,00 kr.
Tillægsydelser
Frokost og mellemmåltid - 250,00 kr.

SKAL DU MED PÅ BK SKJOLDS SOMMERCAMP 2020? :D 

Sommeren nærmer sig og med sommeren kommer muligheden for at tilbringe ikke én, heller ikke to, men HELE FEM DAGE med masser af fodbold, sved på panden og et kæmpe smil på læben. Vi inviterer nemlig DIG til at komme med på BK Skjolds Sommercamp 2020! 

Ved at blive en del af denne fodboldrejse, får du får rig mulighed for at udvikle dine individuelle tekniske færdigheder som fodboldspiller og ikke mindst anvende disse i kamprelaterede situationer. Med inspiration fra Spanien (Tiki-taka), Brasilien (eventyrlige driblinger og finter), England (torpedo skud og kropsfysik) mm. tager vi udgangspunkt i nøje udvalgte øvelser, som de enkelte landshold anvender i deres egne træningspas. Derudover satser vi på sommerligt vejr, så vi kan udnytte Ryparkens faciliteter og afholde en stranddag.

Så har du lyst til at udfordre dig selv og samtidig have en kæmpe fest med en masse andre fodboldspillere, så snør fodboldstøvlerne og få dig meldt til BK Skjolds Sommercamp 2020. 

 

DE TRE H’er – hvem, hvornår & hvor 

  • Hvem: Fodboldcampen 2020 er for alle fodboldglade piger og drenge, som er født i årgangene 2005-2014.
  • Hvornår: I uge 27 fra mandag d. 29 juni til fredag d. 3 juli i tidsrummet 09:00-15:00. Hver dag møder man omklædt og klar ved BK Skjolds klubhus, hvorfra en bus vil køre dig og dine kammerater til Ryparken. Tidspunkt for afgangen fra klubhuset vil I få nærmere besked om, når vi kommer tættere på campen. 
  • Hvor: Storefælled - Fælledparken 

Hvad får jeg på campen?

  • Fem fodboldrige dage, som har fuldt fokus på at udvikle dine kompetencer i fodbold – mens du har det sjovt. 
  • Mulighed for at skabe en masse nye relationer på tværs af årgangene.
  • Turnering på tværs af de enkelte årgange, hvor du møder en masse andre spillere.   
  • Joma spillesæt: T-shirt, shorts og strømper.
  • Grillhygge om fredagen med dine forældre og alle trænerne i BK Skjold .

Træt af at smøre madpakke? Vi har løsningen! 

Som et nyt tiltag har vi indgået et samarbejde med vores mesterkok samt mesterbager Erik Galst. Han vil hver dag fremtrylle et lækkert og nærende måltid, så I har energi til at kunne klare en hel dag med at lave lækkerier på fodboldbanen. Yderligere vil der være et lille mellemmåltid i form af enten pølsehorn, chokorug eller frugt i løbet af dagen. For at undgå madspild, kan I tilkøbe dette tilbud når I tilmelder jer til fodboldcamp. 

Menuen for de fem dage ser således ud:

  • Mandag: Pasta med kødsauce 
  • Tirsdag: Clubsandwich på friskbagt surdejsbrød 
  • Onsdag: Pastasalat med kylling, grøntsager samt friskbagt brød 
  • Torsdag: Tunsandwich på friskbagt surdejsbrød 
  • Fredag: Burger 

Pris

  • Basispakken: 1275 kr.
  • Basispakken + frokost + mellemmåltid: 1525 kr.
    • Minimumsbestilling på 40 personer. 

Vi har maks. plads til 150 spillere, så skynd dig at få dig tilmeldt! 


Grill og hygge på fuld skrue fredag d. 3 juli kl. 15.00! 

Vi slutter som altid af med et brag i BK Skjold - og ingen sommer uden grill! Derfor vil vi meget gerne se dig og dine forældre til en solid omgang grillhygge ved BK Skjolds klubhus fredag d. 3 juli kl. 15.00, så vi kan ønske hinanden en rigtig god sommerferie. Der vil være pølser og brød i lange baner – så kom glad. 

Hvis man som forældre har fundet inspiration af at se ’Den Store Bagedyst’, skal man endelig ikke holde sig tilbage. Medbring endelig dit bud på en sommerkage til fredagshyggen - det vil blive taget imod med kyshånd. 

Tilmelding, afmelding og betaling

Sidste frist for tilmeldingen har vi rykket til 8. juni 2020. Efter denne dato kan man kontakte Fodboldcampkoordinator i BK Skjold, Andreas Larsen for at høre, om tilmelding fortsat er mulig. Se mail længere nede. 

Afmelding skal ske senest d. 1. juni 2020 til Fodboldcampkoordinator Andreas Larsen. Ved afmelding refunderes det fulde beløb. Ved afmelding efter 1. juni refunderes pengene ikke, men tøjbestillingen kan afhentes i klubhuset. 

 

Har du spørgsmål?

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål angående Fodboldcamp i BK Skjold 2020 kan du altid skrive til Fodboldcampkoordinator Andreas Larsen på al@bkskjold.dk

Vi håber på at se dig til en festlig, lærerig og solskinsrig fodboldcamp i uge 27.

De bedste hilsner fra fodboldcampteamet i BK Skjold 


Vedhæftet fil: Sommercamp i BK Skjold.pdf