10
:
3
C: BK Rødovre - AB Tårnby
Kære spillere og forældre på U13-C Vi indledte Kr. Himmelfarts-weekenden med en udsat kamp mod BK Rødovre, og det blev en både velspillet og særdeles målrig affære. Heldigvis med AB Tårnby i den sejrende rolle. Kampen var kun to minutter gammel, da Emil indledte scoringen med et langskud til 0-1. I det 11., 12. og 13. minut øgede først Tobias, dernæst Mikkel og til sidst Victor A. til henholdsvis 0-2, 0-3 og 0-4. Målet til 0-4 blev sat ind på hovedstød efter et flot indlæg fra kanten af Victor T. Derefter holdt vi en lille pause i målscoringen indtil det 17. minut, hvor Nicolai øgede til 0-5 og inden kampen blev fløjtet til pause, gjorde Tobias det til 0-6 efter et hjørnespark. Rødovre kom bedre ud efter pausen og reducerede med to hurtige mål til 2-6. Troede Rødovre-spillerne nu at de skulle indhente vores føring, blev de desværre skuffede, da først Victor A. i det 41. minut omsatte et hurtigt udspark fra Bertram til en friløber, med en scoring til 2-7 og dernæst Lucas efter 50 minutter prikkede et skarpt indlæg ind til 2-8. De sidste 10 minutter af denne underholdende og målrige kamp bød på endnu 3 scoringer: Først en reducering af Rødovre til 3-8, hvorefter Lucas fordoblede sin målscore i kampen til stillingen 3-9 ved at følge op på et langskud fra Victor T. og til sidst blev det til debut-mål af Oliver til resultatet 3-10. Udover en storsejr, der virkelig hjalp på vores målscore, så var det en virkelig flot spillet kamp af drengene, hvor rigtig meget lykkedes både teknisk og taktisk. Fra sin position på midtbanen var især Mikkel med i meget af spillet og blev fortjent kåret til kampens spiller. Med sejren over Rødovre - og som de andre kampe i puljen har udviklet sig - indtager vi i skrivende stund 4. pladsen med 12 point efter netop Rødovre med 15 point. Rødovre har dog spillet 2 kampe flere end os (og har altså ikke flere kampe tilbage at spille), så med (forhåbentlig) en sejr mod Vestia i den kommende weekend kan vi spille os op på 3. pladsen og så venter en spændende sidste kamp mod Hvidovre der aktuelt indtager 2. pladsen med 15 point efter Jægersborg, der fører puljen med 15 point for 6 kampe og en målscore på +22. Husk at tilmelde jer kampen mod Vestia på Holdsport hurtigst muligt.