Player_slider

Sport & Fashion | Find det det smarte tøj fra de store mærker

Versace - En kongelig højhed for mode

indhold.svg

En kongelig højhed for modeverdenen 'Versace' blev grundlagt i 1978 af Gianni Versace, og er i dag et af verdens førende internationale modehuse. Virksomheden har specialiseret sig i luksustøj, sko, makeup, smykker, tasker, parfume og tilbehør til hjemmet. Det virkelige gennembrud kom i 1994 med kjolen 'Black Versace', som blev båret af den engelske model Elizabeth Hurley. Lige siden er mærket steget i popularitet og blevet verdensberømt for deres smukke designs.

Det italienske modefirma tilbyder moderne og moderigtige varer som ingen andre i branchen - fra vilde jakker til dristige T-shirts og strukturerede designs på deres sko. Versace har sikret sin plads som et familieejet firma, der har taget innovation til det næste niveau. For et brand der har eksisteret i over 34 år, er det imponerede at det stadig kan blive ved med at imponere, og fortsætter med at forbløffe og holde verden som faste tilskuere. Derfor har vi hos Spreeglee.dk altid et bredt udvalg af Versace, til mænd, der ønsker at skille sig ud fra mængden og fange opmærksomheden fra dem omkring dem. Manden bag Versace, Gianni Versace, var en usædvanligt begavet og talentfuld person, som begyndte at designe i 1972. Han startede med at designe for de milanesiske mærker Genny, Complice og Callaghan, og hans første butik solgte sine designs til disse mærkers butikker.

Skærmbillede 2021-02-15 kl. 14.04.38.png

Han var i stand til at afvikle et en-mans-udstilling som ingen anden og startede derfor sit uafhængige firma i 1978 under navnet 'Gianni Versace Donna'. Dette blev en kæmpe succes og gik gennem alle modemagasinerne. Tragisk nok blev Gianni Versace myrdet foran sit hjem i Miami Beach i 1997, hvilket var et frygteligt tab for alle og især for dem i modebranchen.

Dette mindskede dog ikke 'Versace' 'glans på grund af hans søster Donatella, der afholdt et couture-modeshow et år og 3 dage efter sin brors død. Modeshowet fandt sted over en swimmingpool, som Gianni også havde gjort på hvert modeshow før. 24 år efter Gianni Versaces død er mærket stadig øverst på ønskelisten hjemme hos dem, der kender mode bedst, hvilket siger meget. Versace designet ses tit på berømte personligheder, her blandt prinsessen af Wales, Michael Jackson, Tupac og Drake.

Under sin regeringstid som leder af den kongelige familie af italiensk mode, tog Gianni mode fra kunst og teater til rock'n'roll og haute couture. I dag bæres Versace af eliten og de største stjerner over hele verden - Speeglee.dk tilbyder at du nu kan deltage i bølgen og sætte et særligt præg på dit outfit og din stil. Dette er præcis, hvad vi her på Speeglee.dk går op i. Du finder alt fra ekstraordinære jakker og tracksuits, til klassisk hverdagstøj med et twist. Versace er bestemt ikke kun for konger og dronninger, der findes varer i deres enorme sortiment til enhver smag. De giver dig muligheden for at skifte den klassiske hvide t-shirt ud med flotte designs og lækre detaljer.  

Populære artikler
tommy-hilfiger Tommy Hilfiger | Førende amerikansk tøjbrand

Er du til tidløst, smart herretøj, er du uden tvivl til Tommy Hilfiger.  Læs her om brandet her.

supreme-toj Supreme tøj: Lækkert streetwear
puma-sko Puma sko: Tsugi Blaze EvoKNIT | Til træning og hverdag

Puma sko: Tsugi Blaze EvoKNIT er en toplækker 'all round' sko!