Versace Collection: Eksklusivt herretøj

indhold.svg

Versace

Det Italienske mærke Gianni Versace – der ofte blot omtales som Versace – er i dag et af verdens største internationale modehuse. Virksomheden er etableret af selveste Gianni Versace tilbage i 1978, og det er efterfølgende gået meget stærkt for den italienske modegigant. Det hele startede med at Gianni var i stand til at trække et en-mandsshow som ingen andre, og startede derfor sit selvstændige firma i under navnet 'Gianni Versace Donna'. Dette blev til en kæmpe succes og gik direkte ind alle modemagasinerne.

P1012003_26d4cb8c-94fe-41ae-aa0c-40e1f8aa0782_grande.jpg


På tragisk vis, blev Gianni Versace myrdet ude foran sit hjem i Miami Beach i 1997, hvilket var et frygteligt tab for alle, og især for dem i modebranchen.  Dette reducerede dog ikke glansen af 'Versace' grundet hans søster Donatella, som holdte et modeshow et år og 3 dage efter sin brors død. Modeshowets foregik over en swimmingpool, som Gianni også havde gjort ved hvert modeshow førhen. 
Under Giannis regeringstid som leder af den kongelige familie af italiensk mode, tog Gianni mode fra kunst teater, rock’n’roll og haute couture. I dag er Versace båret af eliten og de største stjerner verden over.
Versace har designet til mange berømtheder gennem tiden, her i blandt the Princess of Wales, Michael Jackson, Tupac og Drake.
22 år efter selveste Gianni Versaces død, står brandet stadig højest på ønskelisten hjemme ved dem, som kender til Versaces historie og har set hvordan de leverer mode. 

P1012922_grande.jpgDet italienske modefirma tilbyder moderne og fashionable varer, som ingen andre i branchen – alt fra vilde jakker, til printede T-shirts og græskindspireret designs på deres sko. Versace er en familieejet virksomhed, som har taget innovation af beklædning til det næste niveau. Det er et brand som i dag har eksisteret i over 33 år, og stadigvæk formår at holde på folks interesse. Versace forbløffer hele verden når deres modeshows er i gang på de internationale modeuger, hvor brandet altid er en af trendsættende
Du har nu muligheden for at købe et bredt udvalg af Versace, til mænd på Spreeglee.com der vil skælde sig ud fra mængden og forbløffe dem omkring dig. Versace vil altid være et brand, der får blikkene til at dreje sig mod dig! Hos Versace er kun det allerbedste godt nok, og virksomheden har en utroligt høj standard for kvaliteten af sine produkter. Du kan nyde godt af den helt særlige udstråling og selvsikkerhed, som et item fra Versace giver til den, der bærer det.

P1019366_grande.jpgDette selvsikkerhed har gjort at Versace er blandt de mest eksklusive modebrands, og vælger du et item herfra kan du derfor også trygt stole på, at du får produkter af den absolut højeste kvalitet. Sortimentet hos Spreeglee.com byder blandt andet på t-shirts med print, hoodies, sweatshirts, jeans, undertøj og diverse tasker og sko.
Når du køber et af deres verdens kendte logoer, som eksempelvis det ikoniske Medusa logo som oftest efterfulgt af deres lige så velkendte græskindspirerede monogram, giver det et indtryk af Versace som ikke til at finde andre steder og man ikke kan komme udenom. Så hvis du vil være med på den seneste mode, så skal du klikke dig igennem det store udvalg på Spreeglee.com, og de håndplukkede styles fra Milano fra sæsonens aktuelle kollektioner.

P1017452_grande.jpgDe nyeste styles fremstår i en blanding imellem eksklusivt, detaljeret fashion imod moderne bymæssig kontekst. Hele kollektionen skal føles som en genfortolkning af Gianni Versaces egen stil gennem nutidens kulturs øjne. Et fundementalt men simpelt design, der er beriget med farverige eller guldbetonede knapper og sømninger. Deres stof og teksturblandinger og forskellige dekorative elemente.
Speeglee.com tilbyder at du nu kan være med på bølgen og sætte et særligt præg over dit outfit samt stil med de bedste styles fra Versace.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner