Player_slider

Sport & Fashion | Find det det smarte tøj fra de store mærker

Tommy Hilfiger | Førende amerikansk tøjbrand

indhold.svg

Tommy Hilfiger er et spændende brand med amerikanske rødder, og mange års erfaring med design og produktion af tøj, sko og meget andet. De startede med produktion af herretøj, og har bestemt ikke forvildet sig fra dette gennem tiden, på trods af at de også har udvidet med produktion af blandt andet dametøj og parfume.

Tommy Hilfiger blev grundlagt i 1985 producerer i dag tøj der sælger i over 1400 butikker fordelt i over 90 lande. På trods af et par ændringer i ejerskab af firmaet siden grundlæggelsen i ‘85 er det stadig Tommy Hilfiger selv der fungerer som firmaets ledende designer. At Tommy Hilfiger, firmaets grundlægger og originale designer stadig er den ledende designer den dag i dag sikrer dig at kvaliteten af deres produkter og designs ikke er gået ned gennem tiden, men derimod stadig lever fuldstændigt op til de standarder de satte helt tilbage ved grundlæggelsen i 1985.

Skærmbillede 2019-12-04 kl. 15.34.03.png

Da Tommy Hilfiger tilbage i 1985 stod overfor at skulle lancere deres første kollektion hyrede de den grafiske designer George Lois, som blandt andet er kendt for sine forside designs til modemagasinet Esquire, til at stå for reklamekampagnen. I et meget uvant træk for et modefirma valgte han ikke at bruge modeller i reklamen, men lavede i stedet en kampagne hvor andre kendte designere - Perry Ellis, Ralph Lauren og Calvin Klein erklærede at Tommy Hilfiger var den næste store herretøjsdesigner. Denne kampagne lavede et stort postyr i modebranchen, og sørgede for god opmærksomhed omkring Tommy Hilfigers produktlancering på det tidspunkt.

Fire produktlinjer

Det faktum at Tommy Hilfiger stadig er et førende mærke den dag i dag betyder jo nok også at de andre designere der blev citeret i kampagnen mente det da de sagde at Tommy Hilfiger ville blive stort i fremtiden, og at deres tiltro til Tommy Hilfiger ikke var malplaceret.

I dag har firmaet fire grundlæggende produktlinjer. Disse består af ‘Tommy Hilfiger’, firmaets hovedlinje. Som det meste Tommy Hilfiger producerer er denne linje stærkt inspireret af klassisk amerikansk mode. 

Linjens hovedmålgruppe er kunder i alderen 25-40. ‘Hilfiger Denim’ er en lidt mere afslappet produktlinje, og producerer både jeans, sko, tasker og meget andet til både mænd og kvinder i alderen 18 til 30. Derudover er der ‘Hilfiger Collection’, som fokuserer på tøj til kvinder i samme aldersgruppe som hovedlinjen, altså 25 til 40. Denne linje er som de andre stadig klassisk amerikansk inspireret, men blander også nyere elementer ind. Den sidste af de fire linjer er ‘Tommy Hilfiger Tailored’, som er en linje af mere high-end tøj til mænd, der i Tommy Hilfigers egne fokuserer på præcis pasform, førsteklasses stof samt rige farver.

MW0MW11495CHS_F_1024x1024.jpg

Tommy Hilfiger's design er gennem tiden blevet sammenlignet med andre amerikanske designikoner, som eksempelvis 1955’s Thunderbird, eller Harley Davidson motorcykler fra 1940’erne. At et lidt nyere firma kan gøre sig fortjent til sådanne sammenligninger gør det klart at de har ramt målet i forhold til at designe tøj der drager inspiration fra klassisk amerikansk kultur.

Tommy Hilfiger har gennem tiden modtaget mange priser for deres design, blandet andet ‘Designer of the Year’ priser fra Parsons School of Design i 1998, GQ Magazine i 1998, samt GQ Germany i 2002 og GQ Spain i 2006.

Stort udvalg af herretøj

Hos Spreeglee.com fokuserer vi på Tommy Hilfigers store udbud af herretøj, og vi tilbyder produkter fra flere forskellige Tommy Hilfiger produktlinjer. Vi har et bredt udvalg af produkter på lager - disse inkluderer, men er ikke begrænset til, Tommy Hilfiger t-shirts, skjorter, poloer, hoodies, sko, shorts, jakker med mere. Alle produkterne er selvfølgelig lavet i de bedst mulige materialer. Det vil sige at trøjer og t-shirts er produceret hovedsageligt i bomuld, og at sko er produceret i lækre materialer såsom ruskind. Vores brede udvalg af både formelt og mere afslappet tøj betyder at du på Spreeglee.com kan finde det perfekte outfit til enhver lejlighed. Skal du være derhjemme, måske i skole eller på arbejde - køb en lækker hoodie og hold dig varm, selv i de kolde vintertider. Eller har du brug for noget du kan tage på til fest, til møde med chefen eller noget helt tredje - prøv en Tommy Hilfiger skjorte og sørg for at du møder op med det bedst mulige look.

Du kan selvfølgelig altid mixe og matche som du vil, og vi garanterer for at Tommy Hilfigers designs også går fantastisk med alt det andet tøj vi sælger. Prøv for eksempel et stykke tøj fra Tommy Hilfiger i kombination med noget andet fedt fra Calvin Klein, en af de designere der i sin tid satte sin lid til Tommy Hilfiger’s første kollektioner.

Som med alle  andre produkter tilbyder Spreeglee.com gratis fragt samt levering på bare 1-3 dage, så uanset hvornår du skal bruge dit nye tøj kan du nærmest altid nå at få leveret i tide.

Populære artikler
puma-sko Puma sko: Tsugi Blaze EvoKNIT | Til træning og hverdag

Puma sko: Tsugi Blaze EvoKNIT er en toplækker 'all round' sko!

lacoste-polo Lacoste polo: Den elegant og helt klassiske polo fra Lacoste

Lacoste Polo: Den ikoniske og helt elegante polo med krokodillen på brystet! 

versace Versace Collection: Eksklusivt herretøj

Versace er et af de største modehuse i Europa.