Player_slider

Sport & Fashion | Find det det smarte tøj fra de store mærker

Supreme tøj: Lækkert streetwear

indhold.svg

Supreme tøj

Det som kendetegner det amerikanske streetwear brand er: 'Out of stock'. Det er derfor oftest besværligt for dig at finde Supreme tøj! Derfor har vi skrevet denne artikel, hvor du kan købe Supreme tøj hos Spreeglee, der har gjort købsprocessen nemmere for dig så du nemt og enkelt kan få fingrende i nye drops fra Supreme. Hos Spreeglee forhandles der de udgåede, udsolgte og mest sjældne items fra de største internationale mærker.

Spreeglee har købt, og gør det nu muligt at tilbyde de mest limited produkter til dig til konkurrencedygtige priser. De følger hver drop på markedet og tilbyder dig også muligheden for at fremskaffe dine ønskede produkter på bestilling. De sørger for det hele - de sikkerhedstjekker og verificerer alle varer, så du kan føle dig tryg når du når du køber dine nye produkter hos Spreeglee. De offentligør snart datoen for deres til verificerede varersortiment! Varemærket Supreme blev gundlagt af James Jabbia, og deres første butik åbnede i et gammelt kontorlokale på Lafayette Street i Downtown Manhattan i april 1994. I deres butikker sælger Supreme bla. Vans, Nike SB, udover deres egne kollektioner. Butikken i Lafayette strret havde sin hovedgruppe af skatere der fungerede som hold i 1994’erne.Supreme har en lang liste af Collabs bag sig, men deres hyppigste partnere er Vans, The North Face, Nike (Air Jordan), Clarks, Comme des Garcon, og Stone Island. Deres største og mest omtalte Collab var Louis Vuitton X Supreme som startede med en offentliggørelse til modeshowet d. 18 januar 2017 hvor luksus brandet Louis Vuitton og street wear brandet Supreme bekræftede de lang spekulationer. Dette endte ud i en fuld kollektion mellem Supreme og Louis Vuittons d. 30 juni 2017 som indeholdte alt fra tasker, jakker, box logo hoodies, t-shirts og accessories. 

supreme

Supreme Hoodies/Box Logo 

 Det er i dag nærmest umuligt at benægte, hvor stor en influens Supreme har for moden, kulturen og markedet. Fra deres knockout collabs, til konstant at bryde rekorden for hvor hurtigt en item kan sælge ud, fortsætter det amerikanske streetwear brand med at være på absolut højeste kurs blandt dets millioner af følgere verdenen over.  Supreme gør på samme tid også op med, at en hoodie ikke behøver at være kedelig, og dens afslappede og på samme tid cool design, som kan tilføres et hvilket som helst look. Derfor kan du nu blot læne dig tilbage, og shoppe vores udvalge af hoodies fra Supreme, som indeholder alt fra deres egne designs til tidløse collabs. 

supreme hoodie

Supreme T-shirts En t-shirt er uden tvivl et af de vigtigst elementer, i at udgøre et skarpt outfit. De kommer i en million forskellige designs, farver og motiver. Det er en kunst i sig selv, at sammensætte en t-shirt der udskiller sig fra mængden, men det er dog en kunst som Supreme helt sikkert mestre. Om det er den klassiske bogo t-shirt eller om det er en af deres mange kontroversielle motiv t-shirts.  Uanset hvad, har det enkelte piece altid en historie eller noget andet, der gør lige præcis dén unik. Når du køber en t-shit fra Supreme får du et lækker design, og på samme tid en eller anden form for baggrunds historie. Brandet er notorisk kendt for altid at have subliminale beskeder gemt i mange af deres designs og motiver, hvilket mange af deres følgere finder underholdende, det er på samme tid med til at hæve værdien for det enkelte piece. Det kan være alt fra politik, spersonligheder og idealer. 

Supreme Tasker Hvis der er en kunst som det amerikanske streetwear brand mestre til fulde, så er det at tage nogle forskellige retro designs og styles, som var højeste mode for fx 10-15 år siden, og så implicere det i den nyeste kollektion med en ny og mere moderne tilgang eller holder det klassisk men med deres eget touch. Skuldertasken er endnu et eksempel på dette, da dens originale design går helt tilbage til 1990’erne som “bæltetasken”og var på det tidspukt højeste mode, og er nu vendt stærkt tilbage i millennial generationenes rotation. 

supreme taske

Populære artikler
Skærmbillede 2020-08-17 kl. 15.41.59.png Vans gør skatertøj modern og "Old Skool"

Kvalitet og komfort i højsædet med Vans, som er skatertøj til unge. Se mere om Vans her.

Skærmbillede 2020-01-02 kl. 12.52.54.png Birkenstock | Fodtøj i verdensklasse

Læs historien om den kendte sandalproducent Birkenstock, og hvad der kendetegner brandet.

Skærmbillede 2021-05-03 kl. 13.46.20.png Peak Performance oprindelse