Player_slider

Sport & Fashion | Find det det smarte tøj fra de store mærker

Puma sko: Tsugi Blaze EvoKNIT | Til træning og hverdag

indhold.svg

Puma er en af de største producenter af sportstøj og sko. Det tyske firma blev grundlagt i 1948 af Adolf Dassler efter stridigheder med broderen, der i samme ombæring grundlagde det konkurrerende firma Adidas. Til gengæld skal den artikel handle om et par puma sko! Puma er nærmest altid garant for produkter i højeste kvalitet, og skoen i denne artikel er på ingen måde en undtagelse. Denne splinternye Puma sko er gode til de fleste formål - og derudover er den bare super lækker! Holdsport har derfor skrevet anmeldelse af Puma sko: TSUGI Blaze EvoKNIT i samarbejde med Spreeglee - en helt ny webshop med et stort udvalg af lækkert herretøj og sportstøj i mange forskellige mærker!

puma sko

Puma sko: Tsugi Blaze EvoKNIT

Puma Tsugi Blaze EvoKNIT er designet til at være en ‘all round’-sko, som du kan bruge til mange forskellige formål. Uanset om du blot skal have et par moderne sneakers på, du skal en tur i fitness eller ud på en løbetur, så kan Tsugi Blaze evoKNIT klare jobbet for dig! Skoen her er blevet designet som en kombination af to foregående Puma modeller: Puma Blaze of Glory og Puma Tsugi Shinsei.

Ved første øjekast bliver man suget lidt fast! Man kan ikke rigtigt fjerne øjnene igen, for der er så mange små lækre detaljer over hele denne Puma sko. Først og fremmest er den sort hele vejen igennem, bortset fra nogle orange striber i sålen under bunden. Snørrebåndene er i nederst sat “dobbelt”, så det ligner, at de ‘klumper sammen’. Det ser måske lidt underligt ud i begyndelsen, men det vokser på én! Snørrebåndene er ikke fastgjorte på overdelen, men sidder fast i to delte ruskinds paneler. Når man står med Puma skoen i hånden og føler overdelen, kan man virkelig mærke, hvor let og luftig overdelen er. Man er overhovedet ikke i tvivl om, at overdelen er meget fleksibelt på grund af materialet. På grund af overdelens konstruktion er sko uden nogen hælkappen. For at give lidt ekstra støtte har Puma konstrueret en ekstra detalje på skoens hæl for som en form for ‘ekstern’ hælstøtte i gummi, der er spændt bag på skoen. Ydersålen er helt sort og med nogle forholdsvis store riller, som giver dig et godt grip med alle slags underlag!

Puma Tsigu Blaze EvoKNIT

Tsugi Blaze EvoKNIT: Sådan føles den

Først og fremmest: det er utrolig let at træde ned i skoen. Og herefter føles det som en drøm at træde ned i denne Puma sko! Der er slet ingen tvivl om, at Puma virkelig har fat i noget med deres unikke EvoKNIT-system. På grund af fleksibiliteten i materialet føles det som om, du tager en sok på. Den sidder godt på alle stort set alle fødder, fordi materialet tilpasser sig og svøber sig rundt om din fod. Der er ikke rigtigt nogen finger at sætte på komforten. Selv når du bruger den til aktiviteter eller træning, sørger overdelen for god ventilation, så den varme luft får lov til at slippe ud gennem EvoKNIT-systemet. En kæmpe fordel, hvis du planlægger at bruge skoen som trænings- eller sportsko.

Mellemsålen i denne Puma sko hedder Puma IGNITE og er lavet i polyurethan skum. Et blødt materiale som sørger for stødsabsorbering, men samtidig responsiv, så du stadig har muligheden for at sætte af og løbe med tempo på en løbetur! Ydersålen er lavet i 100% gummi. En virkelig holdbar ydersål, der kan tåle meget slid. Derudover har den som tidligere noget riller hele vejen igennem, som giver dig et ekstremt godt grip - uanset underlaget. Ydersålen er ikke særlig fleksibel, og det skal du være opmærksom på, hvis du er vant til, at du hele sålen følger med foden.


Puma sko


Bedømmelsen

Puma Tsugi Blaze EvoKNIT er uden tvivl en topklasse-sko! Den kan tjene utrolig mange formål - lige fra sneakeren du går i til hver til hverdag til skoen, du tager på ned i træningscenteret.

Komforten er helt i top på grund af EvoKNIT-systemet og Ignite-mellemsålen. Den føles, som en sok at have på, og stødabsorberingen fejler på ingenting! Hvis du til gengæld er på udkig efter en rendyrket løbesko, er det måske ikke den rigtige sko. Selvom du sagtens vil kunne tage en rask løbetur i denne sko, vil du være bedre tjent med at gå med en ‘rigtig’ løbesko. Til gengæld vil den stadig fungere optimalt som en træningssko til træningscenteret, hvis det er det, du har leder efter!

Designet er super cool! Puma skoen er fyldt med små, frække detaljer, som gør den virkelig lækker som helhed. En topmoderne sneaker, som kan opfylde alle dine behov, hvad angår design og funktionalitet.

Køb dine Puma sko hos Spreeglee!

Hvis du skal have fingrene i dit eget par Puma Tsugi Blaze EvoKNIT, så klik ind forbi på Spreeglee og find dit næste par Puma sko! Der er ingen grund til at vente. Hvis det ikke lige er dette par, der passer til dine behov, finder du et stort udvalg af sko og sneakers.