Player_slider

Sport & Fashion | Find det det smarte tøj fra de store mærker

Peak Performance oprindelse

Det svenske tøjmærke Peak Performance blev startet i 1986 af et par svenskere, som begge var trætte af udfordringen i at finde praktisk skitøj der fungerede, uden at gå på kompromis med udseendet. Der var ikke lang vej fra tanke til handling, og sammen grundlagde de brandet Peak Performance, og har drevet det til den succes som vi kender i dag. Stefan Engström og Peter Blom var blandt dem, der skabte ideen ud fra en passion for skiløb og ekstreme oplevelser. Denne fælles passion var grundstenen for deres første kollektion, der bestod af klassisk basistøj og skitøj. I 1989 udviklede brandet sig til alle årstider, hvilket førte til en enorm vækst i virksomheden. 

 Den dag i dag er Peak Performance det største tøjmærke inden for sportsmode i hele Skandinavien, med over 65 butikker og distribution i 20 lande, hvilket tydeligt markerer de resultater de har opnået. At brandet Peak Performance har opnået så stor succes, skyldes helt klart deres evne til at kombinere funktionalitet med en bred vifte af moderne stilarter. Mærket besidder den gode vintermentalitet, hvor du kan leve et aktivt liv og samtidig føle dig godt tilpas i tøjet. De tre svenske skientusiaster voksede alle op i det svenske område nær Jämtland, og har derfor oplevet på egen krop hvordan hverdagssituationer såvel som høj aktivitet, kan påvirkes af det forkerte tøj. Derfor har brandets produkter også den højeste kvalitet, og er finjusteret ned til mindste detalje, for at opnå nye højder indenfor udstyr til ekstreme aktiviteter under vanskelige vejrforhold. 

Med en jakke fra Peak Performance, er du sikret altid at være klædt godt på. Det var især deres jakker af høj kvalitet kombineret med et moderne look, som var med til at udbrede Peak Performance, men den dag i dag står brandet for meget mere end det. De mange forskellige stilarter giver dig mulighed for at sammensætte både Peak Performance-hættetrøjer, sko, jakker, hatte og sikre en skarp påklædning fra top til tå. Det høje fokus på netop dette har betydet, at det svenske brand aldrig går af mode, og derfor kan passe ind i enhver mands garderobe.

 Den egentlige markedsføring af mærket har fundet sted gennem mange sponsorater af store sportsstjerner i forbindelse med skiløb og golf - herunder skiløbere som Henrik Windstedt og golfspillere, der spiller i den europæiske Solheim Cup. På trods af brandets gode vækst og fremgang blev Peak Performance købt af det danske firma Carli Gry International A / S i 1998, hvilket tog det til nye højder- dog igen, 20 år senere i 2018, blev mærket solgt til Amer Sports. I dag er fokusset rettet ind på det faktum, at alle mennesker er forskellige og hver har sin egen smag. Imidlertid er ikke alle klædt i det, de faktisk drømmer om, hvilket næsten kan påpeges den faktiske pris på varen. Her kommer Peak Performance til undsætning igen med deres enorme sortiment af kvalitetsvarer, i hundredvis af forskellige stilarter, forhandlet til skarpe priser hvor alle kan være med. 

Selvom brandet har været på noget af en rejse siden Stefan Engström og Peter Blom lagde grundstenene for brandet tilbage i 1986, og er blevet nye firmaer i to forskellige omgange, er det stadigvæk den samme DNA som er til stede i brandet. Det er stadig forståelsen for at fremstille funktionelt tøj til både hverdagsbrug, sport og ekstreme aktiviteter, som samtidig afspejler tidens trends med et moderne look. Der er ingen grund til at gå på kompromis, og Peak Performance præsenterer fortsat det bedste fra begge verdener. 

 

Lad dig inspirere af det individuelle design og den udsøgte kvalitet.

 

Se hele udvalget af Peak Performance her:

Populære artikler
Skærmbillede 2021-01-11 kl. 15.04.40.png Supreme - Amerikansk Street Wear

Læs og lær om fashionbrandet Supreme lige her.

tommy-hilfiger Tommy Hilfiger | Førende amerikansk tøjbrand

Er du til tidløst, smart herretøj, er du uden tvivl til Tommy Hilfiger.  Læs her om brandet her.

Skærmbillede 2020-01-02 kl. 12.52.54.png Birkenstock | Fodtøj i verdensklasse

Læs historien om den kendte sandalproducent Birkenstock, og hvad der kendetegner brandet.