Player_slider

Sport & Fashion | Find det det smarte tøj fra de store mærker

New Balance Classic 247 | Skoen til alt

indhold.svg

Når vi snakker sneakers og modetøj, så er New Balance virkelig en af de fremadstormende mærker, som er vokset over de seneste år. New Balance har en lidt speciel historie, som har ført dem til hvor de er i dag. Virksomheden er grundlagt af William J. Riley, som oprindeligt er af irsk afstamning. Riley flygtede dog til USA, hvor han, som mange andre irske flygtninge, endte i Boston. Her grundlagde han i 1906 firmaet ”New Balance Arch Support Company”, som i dag bare er kendt som New Balance. Som navnet så fint indikerer, så startede virksomheden med at fremstille indlæg i skoen, som skulle skabe støtte i svangen. Det er som bekendt senere blevet til meget mere end bare svangstøtter.

New Balance skiftede deres fokus til at producere løbesko senere hen, og det er måske også det nutidens New Balance sko bærer præg af. De New Balance sko vi ser i dag bærer i høj grad præg af, at virksomheden har meget erfaring med at skabe sko, som er optimale til løb og lignende. Sneakeren, som vi i dag bruger til hverdag, har nogle stærke tekniske specifikationer med gel indlæg og størrelsesvarianter, som er rigtig gode til folk med både bredde og smalle fødder. Kort sagt, så er en New Balance sko altid behagelig at træde i og du vil altid være sikret maksimal komfort i din hverdag med en sko fremstillet af New Balance.

new balance sko

I dag har vi her hos Holdsport valgt at stille skarpt på en New Balance sko: I dag er det en Classic 247 der står for bedømmelse. Denne anmeldelse bliver bragt til dig i samarbejde med Spreeglee – en ny, spændende webshop med et bredt sortiment indenfor lækkert sports- og herretøj fra en bred vifte af forskellige brands.

New Balance sko: New Balance Classic 247 Sneakers

New Balance 247 er en utrolig let, komfortabel sko, som kan bruges til alle tænkelige formål. Det kan være en hverdagssko, men kan samtidig også nemt bruges til en tur i fitness eller en let løbetur. Skoen har, som tidligere nævnt, rigtig meget komfort i sig grundet virksomhedens store erfaring indenfor produktion af performance sko. Skal man sammenligne denne model fra New Balance med nogle lignende sko fra andre mærker, så vil den velkendte Ultraboost fra Adidas være en god sammenligning.

247 modellen er virkelig et mesterstykke i en simpel, smuk sko. Det lækre spil mellem sort og hvid er fuldstændig klassisk, og New Balance gør det godt! Overdelen af 247’eren er primært sort. Her spiller det klassiske New Balance logo en vigtig rolle. Det hvide ”N” skaber kontrasten mellem den helt sorte overdel og den hvide mid sole. Simpelt, men effektivt. Den her model er virkelig en klassisk sneaker, som man ikke kan gå galt i byen med. Farvesammensætningen er klassisk og kan benyttes til alle lejligheder.

new balance sko

New Balance Classic 247: Sådan føles den

Hvis der er noget New Balance virkelig kan finde ud af, så er det at lave en behagelig og lækker sneaker. New Balance er kendt for at producere deres sko i primært USA, men også i Storbritannien. Det er en af de ting, som New Balance gør for at kvalitetssikre deres sko, og den kvalitet har de sørget for! Skoen er fremstillet i åndbart mesh og er let foret. Ikke nok med, at du glider direkte ned i skoen, så skaber det også en meget let sko, som er virkelig behagelig at have på. Du kan nærmest ikke mærke du har en sko på! Skoen klæber til din fod, og det skaber en fuldstændig forrygende komfortabel oplevelse. Den fitter true to size, hvilket betyder, at der ikke er nogen grund til hverken at gå en halv størrelse op eller ned.

Det sande mesterværk på denne model fra New Balance er midtsålen REVlite. REVlite er en revolutionerende letvægtssål, som skaber den samme støtte og stødabsorbering som midtsåle, der er op til 30% tungere. Det er altså med andre ord en midtsål, som ikke går på kompromis med kvaliteten på trods af, at skoen er let og komfortabel.

Bedømmelsen

Wow! New Balance Classic 247 ikke blot smuk, den er også helt fuldstændig fantastisk at have på. Den kan bruges til alle formål, og det er virkelig en fantastisk egenskab for en sko! Komforten er i højsædet med denne sko, og du kommer til at have svært ved at skifte denne sko ud. Nem at træde i, fantastisk at have på og ikke mindst fuldstændig forrygende, klassisk design, som du simpelthen ikke kan gå galt med.

Køb dine New Balance Classic 247 hos Spreeglee!

Hvis du skal have fat i et par af disse fantastiske sko, så tag et kig forbi Spreeglee og find dem der. Hvis du ikke finder et par i din størrelse, så kan du med garanti finde noget i deres store udvalg af sko og sneakers.

Populære artikler
tommy-hilfiger Tommy Hilfiger | Førende amerikansk tøjbrand

Er du til tidløst, smart herretøj, er du uden tvivl til Tommy Hilfiger.  Læs her om brandet her.

Skærmbillede 2020-01-02 kl. 12.52.54.png Birkenstock | Fodtøj i verdensklasse

Læs historien om den kendte sandalproducent Birkenstock, og hvad der kendetegner brandet.

Skærmbillede 2021-02-15 kl. 14.04.38.png Versace - En kongelig højhed for mode
Gør som 1.259.000 andre og opret dig hos Holdsport