Lacoste polo: Den elegant og helt klassiske polo fra Lacoste

indhold.svg

Lacoste Polo

Hvis du ikke allerede har hørt om Lacoste, er det vist ved at være på tide! Hvis du lever en aktiv livsstil og nyder at dyrke sport, har Lacoste tøjet, der vil passe perfekt til dit look. Lacoste er en fransk modevirksomhed, som har eksisteret helt tilbage siden 1933. Virksomheden blev grundlagt af André Gillier sammen med René Lacoste, som var tennisspiller - og det var altså ham, der lagde navn til brandet. Lacoste producerer stort set alt slags tøj heriblandt t-shirts, sko, trøjer skjorter og ikke mindst den ultra populær Lacoste polo, som måske er det mest kendetegnende produkt produceret af Lacoste. Selvom du måske ikke har hørt om Lacoste før (meget utænkeligt), så har du næsten med garanti set en Lacoste polo med det meget genkendelige logo af en lille krokodille på brystet.

lacoste polo

Lacoste er kendt for at skabe produkter af vis kvalitet og elegance! Der er fokus på detaljerne, og du er sikker på at få et produkt i høj kvalitet. Det er en af kerneværdierne hos Lacoste. En polo fra Lacoste er det perfekte valg for manden, der ønsker at skabe en lækker basisgarderobe, hvor du får et helt stilrent men samtidig sporty og casual look. 

Tøjmærket blev som nævnt skabt helt tilbage i 1933 og har altså derfor efterhånden en del år på bagen! Det giver naturligvis en masse erfaring indenfor branchen, og du går derefter aldrig helt galt i byen, når du vælger tøj fra Lacoste. Logoet med den lille krokodille er stammer helt tilbage fra René Lacostes tenniskarriere. Som 17-årig i 1921 vandt René Lacoste sin første tennisturnering og fik efterfølgende kælenavnet “Krokodillen”. Det fik René til at bede sin Robert George om hjælp til at designe et logo, som han kunne bære på sit tøj. Krokodillen blev første gang vist frem i ‘26 - og det er dette logo, som kendetegner det verdenskendte brand Lacoste den dag i dag. Selvom tøjet i sin tid var beregnet til sportsudøvere, så er det langt fra tilfældet i dag. Selvom stilen stadig sporty og helt klassisk så tøjet passer til tennisspillere, så har målgruppen udvidet sig markant. Den høje kvalitet og det moderigtige tøj har nemlig udviklet sig til helt klassisk herretøj, som bruges af mænd over hele verden!


Lacoste: Langt mere end bare poloer

Selvom mange forbinder Lacoste med den legendariske Lacoste polo, så har tøjmærket udviklet sig til meget, meget mere end blot klassiske poloer med en krokodille som logo. Siden 80’erne begyndte Lacoste også at producere sneakers, tennissko og ganske almindelig, klassiske sko til mænd i alle aldre. Det har især været den hvide farve, der har været ikonisk og kendetegnende for Lacoste. 

I dag har Lacoste udviklet sig til et større modehus, og som alle andre stor modemærker, kan du i dag finde produkter indenfor alt beklædning, så du kan klæde helt klassisk og elegant fra top til tå i Lacoste. Du kan sågar finde parfume og accessories fra Lacoste.

lacoste polo

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner