Kenzo: Lækkert tøj fra det japanske mærke

indhold.svg

Kenzo er et Japansk brand som altid har været i konstant udvikling af deres designs og kvaliteter. Det er den kendte japanske designer Kenzo Takada, som står bag det anerkendte mærke. Han grundlagde Kenzo i 1970 efter at have været en stor del af Paris modelite, i flere år. De mest eftertragtede kategorier fra Kenzos livstilsbrand, er med det ikoniske Tigerhoved logo. Hvilket også må siges at have været modehusets største kommercielle succes den dag i dag. Det ikoniske tigerlogo er bl.a. at finde på deres sweatshirts, T-shirts, sko, tasker og mobilcovers.

kenzo


Med nyt tøj fra Kenzo er du sikret en særlig udstråling i den bedste kvalitet. Kenzos eksklusive og sofistikerede design, vises på deres farvesammensætninger, print, mønstre og broderinger som giver et elegant og til tider modigt look til enhver modebevidst mand. Kenzo er ikke bange for at udfordre din stil ved brug af skarpe farver og nytænkende mønstre. 

Opgrader din garderobe med en ny Kenzo Sweatshirt i en blød bomuldskvalitet, eller tjek de mange andre kategorier ud i det store udvalg du kan finde hos spreeglee.com. Du kan finde alt fra T-Shirts, Skjorter, Poloer, Sko og Accessories fra det luksuriøse Japanske mærke.  Det innovative mærke indhenter deres inspiration rundt omkring i hele verden. Lad dig inspirere af deres nytænkende arbejde, og find inspiration til at opgradere din garderobe på spreeglee.com.

kenzo

Skaberen Kenzo Takada forlod virksomheden i år 1999, hvor Carol Lim og Humberto Leon overtog som de kreative designere i Kenzo. De beriger nu modeverdenen med et innovativt syn på beklædning, som har udviklet Kenzo til at blive en del af et ungt, trendy og kreativt publikum, som elsker et iøjnefaldende look. Carol Lim og Humberto Leon lægger stor vægt på at fastholde brandets japanske oprindelse, og formår med stor succes at kombinere det med moderne parisisk kultur. Den ikoniske tiger har altid haft stor indflydelse på Kenzos design. I 2011 valgte designer-duoen at skille sig endnu mere ud med nogle ekstraordinære prints. Det resulterede i de farverige tigerhoved prints, som er yderst populære for tiden. Netop dette design har da også været med til at øge Kenzos popularitet i de seneste år. 

Spreeglee er en af de få onlineshops der udbyder det eksklusive designermærke i Danmark. Det er helt klart en af vores personlige favoritter, og du kan roligt begynde at udforske det flotte udvalg. Med Kenzo i garderoben er du sikret et skarpt look til enhver lejlighed, hvor du ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller god stil. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner